Altcoin HaberleriHaberler

İşte Son 1 Ayda En İyi Performansı Sergileyen O Altcoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda olan piyasalarda ki genel bir yükseliş havası  bir kripto para biriminin hem son 1 hafta hem de son 1 ay içerisinde ciddi artış sergilediği görüldü.

Kripto para piyasalarındaki genel yükseliş dalgasını da arkasına alan Avalanche (AVAX), piyasa hacmi bakımından ilk 100 kripto para birimi içinde hem son 1 ayda hem de  son 1 haftada en iyi performans sergileyen kripto para birimi oldu. Tabii ki biriminin yükselişinin tek etkeni genel piyasa artışı değildi. AVAX son zamanlarda yapmış olduğu geliştirme çalımaları da bu artışı hakettiğini gösteriyor.

Avalanche (AVAX) Fiyat Performansı

Avalanche (AVAX) 17 Ağustos’ta 18.41 dolardan 21 Ağustos’ta 50.27 dolara terfi etti ve kısa sürede %150’nin üzerinde bir artış göstermiş oldu. Buna ek olarak bugün ise AVAX fiyatının 53 dolar üstünde yükseldiği görülüyor. Yazının kaleme alındığı an itibari ile son 1 hafta içinde %150’nin üstünde artış yaşamış olan Avalanche’in son 1 ayda da %340’ın üstünde yükseldiği ifade edilebilir.

Avalanche-Chart-Coinmarketcap
Avalanche-Chart-Coinmarketcap

Öte taraftan AVAX 2021 yılının ilk yarısında yaşanmış olan ralli döneminde 59,9 dolar ile üstün dereceli kırmıştı. Dolayısıyla AVAX’ın kendi rekorunu tazeleyebilmesi için önünde kısa bir yolunun kalmış olduğu ifade edilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Blockchain Nedir? Blockhain Tabanlı Coinler Nelerdir?

AVAX Fiyat Beklentileri

Grafiklerden elde edilmiş verilere bakılırsa şu anda 50 dolar mühim bir ruhsal direnç olarak karşımıza çıkıyor. 50 dolar bandında bulunan direncin desteğe çevrilmesi ise 59 dolarlık eski rekorun kırılması yönünde atılan mühim bir adım olabilir.

Buna ek olarak meydana getirilen açıklamalarda 40 doların aşağı yönlü il kilit destek olduğu ifade ediliyor. Eğer AVAX fiyatında gerileme başlarsa ve ayılar kontrolü ele alırsa fiyat ilkin 38 dolar ve peşinden 34 dolarlık seviyeleri kontrol edebilir. 34 doların altına yapılacak bir hamle ise yükseliş ivmesinin tamamen zayıfladığını izah edebilir.

Ancak bu aşamada genel piyasa görünümünü de göz önüne alan analistlerin genel itibari ile şu an için ciddi bir düşüş sinyali görmedikleri ve AVAX fiyatında teknik göstergelerin güçlü sinyaller verdiği ifade edilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.