Altcoin HaberleriHaberler

Binance Coin (BNB) Geri Döndü ve 500 Dolar Barajını Aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para endüstrisinin piyasa değerine bakılırsa en büyük dördüncü kripto parası Binance Coin (BNB), 500 doları aşarak önemli bir performansa imza attı. BNB coin, 500 dolarlık kritik seviyeye ulaşmaı başardı.

Binance Coin (BNB) Geri Döndü!

En popüler kripto para birimlerinden önde gelen Binance Coin, bugün itibarıyla 500 dolarlık fiyat bandına tekrardan kavuştu. BNB coin, son 24 saatlik zaman diliminde %10’un üstünde artış kaydederek 500 dolara seviyesine ulaşmayı başardı. Popüler kripto para, 450 dolar ila 475 dolarlık kritik direnç bölgesini başarıyla ulaşmış bir halde kırarak yatırımcılarını sevindirdi.

BNB coin, 10 Mayıs 2021 tarihinde 690 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Genel kripto Kripto para piyasasının genel trendinin darbe almasıyla  düşüşe geçen BNB coin 230 dolar seviyesine kadar gerilemişti. BNB coin toparlanma evresinde öne çıkan altcoin’lerden olmayı başararak yükseliş trendine devam ediyor.

Binance Coin-Cointurk
Binance Coin-Cointurk

Binance Coin’in günlük grafiklerine bakılırsa RSI aşırı alım bölgesinde konumlanıyor. MACD, artış eğilimini onaylarken Bollinger Bantları yukarı yönlü bir seyir izliyor.

Binance Coin, yaklaşık 500 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu seviyenin güçlü bir halde aşılması artış trendine ivme kazandırabilir. 550 dolar ve sonrasında 600 doların görülmesi ise BNB coin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini iyileştirme yolunda önünü açacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Coin (BNB) Nedir? BNB Coin İyi Bir Yatırım Mıdır?

Binance Tarihi Bir Süreçten Geçiyor!

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance borsası, finansal otoritelerle zor günler yaşıyor. Binance, dünyanın birçok ülkesinden uyarı mektupları aldı. Özellikle İngiltere, bu borsaya ağır yaptırımlar uyguladı ve İngiliz bankalarının Binance ile ilişiğini kesmesine kadar gidildi.

Avrupa ve Asya finans otoritelerinin baskısı altında operasyonlarını sürdüren Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’in finansal regülatörlerle uyumlu ve devamlı olarak iletişimde kalacağını, bu doğrultuda operasyonlarını düzenleyeceğini belirtti.

Bunlarla birlikte oluşturulan davalar, verilen notalar bağlamında Binance Coin (BNB) ağır badireler atlattı. Ancak yoluna devam eden popüler kripto para, geri dönüş aşamasında en iyi performans sergileyen altcoin’lerden biri olmayı başardı.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.