Ethereum Haberleri

ETH Geliştiricilerinden Yeni Test Ağı Duyurusu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) ağının daha kullanışlı ve faydalı olması için çalışmalar sürüyor. Ağ geliştiricileri staking para çekim işlemlerinde fayda sağlayacak bir sistem üzerinde çalışmak için yeni bir test ağı oluşturdu. Özellikle Merge güncellemesinden sonra stake edilen ETH tokenların geri çekimini kolaylaştırmak için Shangai isimli güncellemeye odaklanıldı. Geliştiriciler bu güncelleme üzerinde çalışmak için yeni bir test ağı başlattı.

Shangai Güncellemesi Öncesi Hazırlıklar

Eth Geliştiricilerinden Yeni Test Ağı Duyurusu

Ethereum geliştiricileri arasında popüler isimlerden Marius Van Der Wijden, merakla beklenen Shangai güncellemesi hakkında konuştu. Wijden, gelecek yıl hayata geçirilmesi beklenen bu güncellemenin ETH için çok önemli olduğunu söyledi: “Yeni denememiz, bütün uygulamalarda para çekimini mümkün kılan ilk devnet ve ileriye dönük attığımız dev bir adım.” ETH geliştiricisi, ağ kullanıcılarının olası hataları tespit edebilmeleri için Shangai Testnet’e diledikleri zaman katılım sağlayabileceklerini söyledi.

2023 Yıl Sonunda Tamamlanacak

Ethereum Shanghai güncellemesinin diğer özellikleri henüz test aşamasına geçirilmedi. Şimdilik sadece para çekme işlemlerine odaklandıklarını belirten Marius Van Der Wijden’in açıklamaları büyük ilgi gördü. Bu duyuru sonrasında ETH fiyatındaki volatilite az da olsa artış gösterdi. Merge güncellemesinden sonra Ethereum ağında aktif edilen PoS sistemi enerji kullanımını neredeyse sıfırladı. Fakat geliştiriciler merkeziyetsizlik tartışmalarıyla güdeme gelen ağın sorunlarını ortadan kaldırmak için 2023 yıl sonuna kadar Shangai güncellemesini bitirmeye çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.