HaberlerNFT Haberleri

Eurovision’u Kazanan Grup Ukrayna’ya Destek NFT’si Yayınladı

Dünyaca Ünlü Eurovision Yarışmasının Son Galibi Kalush Orkestra Grubu Ukrayna için NFT Yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eurovision’u kazanan grup ukrayna’ya destek NFT’si yayınladı. Eurovision Şarkı Yarışması’nın son galibi Kalush Orkestrası, bir hayır için NFT yayınladı. Tüm fonlar doğdukları Ukrayna’ya gönderilecek.

Kalush Orkestrası’nın NFT’si 25 Mayıs’ta bir müzayede ile başladı ve 28 Mayıs’ta sona erecek. Metahistory platformundaki müzayede minimum 10 ETH‘lik bir teklife sahip ve hala bir günden fazla zamana sahip.

Portal, ilginç bir şekilde, müşterilerin NFT’yi nakit veya kripto para biriminde satın almalarına izin veriyor. Bu onlara bir seçenek sunuyor. ve hangi para biriminin en büyük bağışları üretebileceğini görmek için dostane rekabeti teşvik ediyor.

Müzayedenin galibi, NFT’nin nihai satın alınmasının bir sonucu olarak çok sayıda avantaj elde edecek. Bir mikrofon ve tamamen benzersiz bir Kalush Orchestra NFT. Ayrıca Kalush üyeleriyle özel bir toplantı ve akşam yemeği de olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.