Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Geri mi dönüyor? Elon Musk Paylaşımlarıyla Ne Demek İstiyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanı en zengin insanlarından biri olan Tesle CEO’su Elon Musk, Twitter hesabından  Dogecoin ile ilgili açıklamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Elon Musk son attığı tweetlerle Dogecoin’e olan desteğiniz sürdürecek gibi görünüyor. Musk, ilk paylaşımında  ‘’meme coinleri sınıflandırmayın’’ paylaşımıyla kafaları karıştırsa da;

 

Meme Coinleri Sınıflandırmayın
Meme Coinleri Sınıflandırmayın

Hemen ardında yaptığı ikinci paylaşımında The Good Father (BABA) Filminden alıntı yaparak ‘’Doge Coin’i serbest bırakın’’ paylaşımınıyla Doge Coin yatırımcılarını umutlandırdı.

Doge Coin’i Serbest Bırakın
Doge Coin’i Serbest Bırakın

 

Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘’Doge Father’’ olarak da anılan Musk, son paylaşımında ise ; ‘‘Bebek Köpek’’ sözleriyle gizem yaratmaya devam etti.

Elon Musk, kripto para birimleri için büyük bir savunucu olduğundan;daha önce Dogecoin üzerinden açıklamalar ve paylaşımlarla gündem olmuştu. Piyasaları manipüle ettiği iddia edilen Elon Musk, bir süredir kripto para paylaşımları yapmıyordu. Bugün yaptığı üst üstte gizemli ifadelerle kafalarda soru işareti bıraksa da, Dogecoin yatırımcılarını umutlandırmaya devam etti. Bu durum Dogecoin fiyatlarına da olumlu yönde etki etti.

Elon Musk Paylaştı, Dogecoin Hareketlendi!

Uzun zamandır kripto paralarla ilgili paylaşımlarını durduran Elon Musk; Kısa sürede yaptığı paylaşımlarla geri dönmüş oldu. Musk’ın yaptığı bu paylaşımlar kısa sürede Dogecoin grafiklerini hareketlendirdi. Tabi u durumun ne kadar ve nereye kadar süreceği bilinmiyor. Dogecoin 1 Temmuz 2021 Fiyatı Coinmarketcap verilerine göre $0.2496, Türk Lirasıyla 2.17 TL’dir.

Dogecoin Yükselmeye Devam edecek mi?

Tesla CEO’su Elon Musk’ın, Dogecoin ile ilgili son yaptığı paylaşımlarla beraber  coinmarketcap verilerine göre 0,23$ seviyelerinden, 0,26$ seviyelerine kadar çıkmasında öemli bir etken oldu. Dogecoin yükselişine devam edip etmeyeceği bilinmese de, yapılacak yeni paylaşımlarla yükselişin sürme ihtimalide bulunuyor.

Yükselişin yerini duraksamaya bıraktığı Dogecoin fiyatları, Musk’ın yapacağı yeni paylaşımlarla beraber 0,30$ seviyelerine gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.