Haberler

DeFi TVL Bir Hafta İçerisinde %13’lük Düşüş Yaşadı!

DeFi'nin TVL'si, yılın başında 250 milyar dolara ulaştıktan sonra önemli ölçüde azaldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DeFi TVL bir hafta içerisinde %13’lük düşüş yaşadı Tesla’nın Bitcoin satmasıyla birlikte, Terra’nın çöküşüyle başlayan kripto para piyasasındaki gerileme devam ediyor. DeFi TVL, kripto para piyasasının toparlanmasına paralel olarak önceki haftalarda yükseldikten sonra bir kez daha düşmeye başladı. Bunun sonucunda DeFi TVL geçen hafta %13 düştü.

DeFi TVL Son Ralliden Kurtulamadı

DeFi’nin TVL’si, yılın başında 250 milyar dolara ulaştıktan sonra önemli ölçüde azaldı. Merkeziyetsiz finans, Temmuz ayına 72 milyar dolar ile başladı ve ayın ortasında TVL’sine 10 milyar dolardan fazla ekleyerek 87 milyar dolara getirdi.

Tesla’nın Bitcoin satışı nedeniyle, Ethereum ve Polygon gibi önemli ağların pazar kazançlarıyla ilişkilendirilen DeFi TVL büyümesi de olumsuz etkiledi.

Bir önceki yükselişin zirvesinde Ethereum, düşüşe geçmeden ve TVL’yi çekmeden önce 1.600 doları aştı. DeFiTVL, son iki günde piyasa değerinin %5,81’ini kaybederek 5 milyar dolar kaybetti. DeFiLlama’nın verilerine göre, DeFi’nin TVL miktarı son 24 saat içinde  %4,49 azaldı.

Son olarak, toplam 84 milyar dolarlık TVL’nin sadece 53 milyar dolarının Ethereum’dan kaynaklandığı belirtelim.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.