Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Ünlü CEO, Bitcoin ve Ethereum’un Yıl Sonu Hedeflerini Açıkladı!

Ünlü CEO, Bitcoin (BTC) ve Ethereum'un (ETH) yıl sonuna kadar bu seviyelerde olacağını öngördü. İşte beklenen seviyeler...

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde, Bitcoin ve Ethereum‘un geleceği de dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında konuştu.

Bitcoin (BTC) Yeni Rekorlar Kırabilir

Alex Mashinsky, Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Bitcoin‘den ilk kez bahsetti. Mashinsky’ye göre Bitcoin (BTC), 30.000 ila 33.000 dolar arasında çok güçlü destek kazandı.

Mashinsky, Terra’nın son BTC alımının yanı sıra piyasaya giren diğer kurumların BTC fiyatını desteklemede önemli faktörler olduğuna ve bu koşulların BTC’yi bireysel yatırımcı katılımıyla yeni zirvelere taşıyabileceğine inanıyor.

Alex Mashinsky
Alex Mashinsky

Alex Mashinsky yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Talebin burada olduğuna inanıyorum. Sonuç olarak, daha önceki düşüşleri yaşayacağımızı görmüyorum.

Mashinsky ise “gökyüzünde bulutlar” olduğunu gördü. Celsius CEO‘suna göre, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederse, baskı kamu piyasaları tarafından hissedilecek. Ayrıca ABD Merkez Bankası’nın politikalarının olumsuz bir müdahaleye yol açabileceğini de belirtti.

Bitcoin ve Ethereum’da Yeni Zirveler Gelecek Mi?

Zorluklara rağmen Mashinsky, hem Bitcoin hem de Ethereum‘un (ETH) 2022’de yeni zirvelere ulaşacağına olan güvenini dile getirerek şunları söyledi:

Yeni zirvelere ulaşmamız biraz daha uzun sürecek. Ancak yine de Bitcoin’in bu yıl 60.000 doları ve Ethereum’un 4.500 doları kırmasını bekliyorum.

Fiyat tahminlerinin yanı sıra Hall ve Mashinsky, merkezi olmayan finans ve diğer merkezi finans konularını tartıştı. Mashinsky, Vitalik Buterin’in kripto alanının yarı merkezi çözümlere ihtiyaç duyduğu görüşüne şunları söyleyerek yanıt verdi:

Aslında diyor ki, bakın, yüzde 100 DeFi olmak zorunda değiliz. CeFi ve DeFi aynı coin’in iki yüzüdür. Bazen CeFi’ye, bazen DeFi’ye ihtiyacınız var ve Celsius her gün bunu gerçekleştiriyor.

Son olarak, girişimci basit bir ticaret yaklaşımını şöyle açıkladı:

BTC satın alırsanız ve uyuyamazsanız, çok fazla Bitcoin’iniz olduğu anlamına gelir. Bitcoin alıp sonra bebek gibi uyuyan biriyseniz yeterli Bitcoin’e sahip değilsiniz. O tatlı noktayı bul ve ona bağlı kal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.