HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Para Analistinden Kritik AVAX Değerlendirmesi!

Kripto para analisti Michal van de Poppe, Twitter hesabında en son piyasa koşullarını yorumladı ve teknik görünümü değerlendirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analistinden kritik AVAX değerlendirmesi. Kripto para analisti Michal van de Poppe, Twitter hesabında en son piyasa koşullarını yorumladı ve teknik görünümü değerlendirdi. Ek olarak uzman, AVAX’ın yaklaşan kilit seviyelerine dikkat çekti ve kripto para birimi para piyasasının canlanmasıyla AVAX’ın yukarı yönlü ivme kazanabileceğini öngördü.

Analist, Kritik Düzeylere Dikkat Çekiyor

Mevcut piyasa senaryosunu tartışmanın ve teknik resmi değerlendirmenin yanı sıra, kripto para birimi uzmanı Michal van de Poppe, AVAX için yaklaşmakta olan kritik seviyeleri de belirledi. Uzman, AVAX’ın yakın zamanda 20 dolar ile 21.500 dolar arasında önemli bir destek bulabileceğini tahmin etti.

Ancak uzman, AVAX’ın yakın vadede 26 dolar’a kadar yukarı hareket başlatabileceğini ve önümüzdeki aylarda sağlam bir fiyat performansı sergileyebileceğini iddia ederek, piyasanın yakın vadede toparlanıp yukarı yönlü bir ivme geliştirebileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasasındaki Son Gelişmeler

 

Bitcoin Coin Turk Com 2

En popüler kripto para olan Bitcoin (BTC), sabah saatlerinde 20.885 dolar seviyelerine kadar gerileyip ciddi bir düşüş ivmesi yakaladıktan sonra en son fiyat hareketleriyle 21.300 dolardan işlem görmeye başladı. Piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu hafta boyunca amortismanlarını hızlandırmış olsa da, güne başlarken düşük değer iyileşmeleri yaşadı. En son fiyat değişikliklerinin ardından Ethereum (ETH) 1,647 dolardan işlem görmeye başladı. Geçtiğimiz gün, kripto para birimlerinin genel piyasa değeri %5,6 azalarak 1,06 trilyon dolara geriledi. Kripto para birimleri için piyasa oynaklığı da son 24 saat içinde önemli ölçüde arttı.

Bu yazıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, yüksek volatiliteye karşı kripto para birimleri ile ilgili tehlikelerin farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.