Haberler

Fintech TrueLayer, Personel Sayısını Azaltmayı Planladığını Duyurdu!

Finansal teknoloji sağlayıcısı TrueLayer, işgücünü %10 oranında azaltma planlarını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fintech TrueLayer, personel sayısını azaltmayı planladığını duyurdu. Finansal teknoloji sağlayıcısı TrueLayer, işgücünü %10 oranında azaltma planlarını açıkladı.

Kripto para piyasasının çöküşüyle birlikte piyasa ve ilgili tüm piyasalar zorlu bir süreçten geçti. Mevcut düzen bozulduktan sonra, işletmeler hayatta kalabilmek için stratejilerini de değiştirdi.

Fintech TrueLayer’ın CEO’su: “Zorlu Piyasa Koşullarındayız”

Londra merkezli fintech girişimi olan TrueLayer, bir blog gönderisinde işgücünü %10 oranında azaltma planlarını duyurdu.

TrueLayer CEO’su ve kurucu ortağı Francesco Simoneschi, işten çıkarmaların Perşembe günü yapılan kapsamlı bir toplantıda açıklandığını belirtti:

İşten çıkarmalar, ortaklarımıza, müşterilerimize ve daha geniş TrueLayer topluluğuna şeffaflık için tekrarlandı. Son on iki ayda nelerin değiştiğini anlaşılabilir bir şekilde sorabilirsiniz. Artık çok farklı bir bağlamda ve daha zorlu piyasa koşullarında faaliyet gösteriyoruz.

İşletmelerin kripto alımlarını kolaylaştırmak için İngiltere’nin açık bankacılık düzenleyici çerçevesini kullanmalarını sağlayan bir şirket olan TrueLayer, MoonPay ve Ramp gibi kripto para girişimleriyle çalışıyor. Web sitelerine göre Revolut, Freetrade ve Cazoo, TrueLayer’ın ek müşterilerinden birkaçı içerisinde yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.