Bitcoin Haberleri

Floki Ekibi Space Toplantısında Flokı Uyarısında Bulundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), Floki Staking Programı ve TokenFi Staking Programı adlı yatırım ürünlerini şüpheli bulduğunu açıkladı. SFC, bu programların Hong Kong’da faaliyet göstermek için gerekli izinlere sahip olmadığını belirtti. Bu açıklamanın ardından Floki’nin yatırımcılarına sunmuş olduğu staking programları, düzenleyici kurumların radarına takılmış durumda.

SFC’nin açıklamasına göre, Floki staking programlarında yıllık yüzde 30 ile yüzde 100 arası getiri vaadi bulunuyor. Ancak SFC, bu yüksek getirilere nasıl ulaşılacağı konusunda tatmin olmadıklarını ifade etti. Sürdürülebilir bir şekilde bu hedeflere ulaşmanın mümkün olup olmadığı konusu da belirsizlik taşıyor.

Floki Ekibi Space Toplantısında Flokı Uyarısında Bulundu!

Yatırımcılar için cazip olan bu staking programları, Floki’nin büyük bir ilgi görmesine neden olmuştu. Ancak düzenleyici kurumların şüpheli bulduğu bu programlar, yatırımcıların güvenini sarsabilir. Yüksek getiriler sunan bu programların gerçekçi olup olmadığı tartışma konusu haline geldi.

Floki ekibi ise bu konuda açıklamalarda bulundu. Hong Kong’daki finansal regülatörün açıklamasını ele alan Floki yetkilileri, yüksek getirilerin sadece performans durumundan kaynaklandığı görüşünü paylaştı. Ayrıca, staking programlarının reklamını yapmak için yerel bir ajansla anlaştıklarını belirttiler. Ancak Hong Kong’daki faaliyetlerinin geleceği hakkında net bir açıklama yapmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.