Altcoin Haberleri

Solana’da Hareketlilik Devam Ediyor!

Teknik ve psikolojik açıdan zorlu bir seviyenin üzerine atmayı aşaran Solana (SOL) sıradaki fiyat hamlesi için merak uyandırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Teknik ve psikolojik açıdan zorlu bir seviyenin üzerine atmayı aşaran Solana (SOL) sıradaki fiyat hamlesi için merak uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin‘deki düşüşten kaynaklı olarak 79 dolara kadar gerileyen Solana (SOL), yatırımcılarında ve ekosistemde bir panik havası oluşturmuştu.

Ancak daha sonrasında Bitcoin’in toparlanması ve sektör genelindeki haber akışının iyimser bir hal alması, bu major coin için itici bir güç oldu. 79 dolardan bu yana yukarı yönlü bir seyir izleyen SOL, sadece bir hafta içinde 103 dolara kadar yükselerek toplamda %30’luk bir artış kaydetti.

Solana ekosistemindeki hareketlilik hız kesmiyor! Memecoin’lerin sert yükselişleri ve çeşitli airdroplar gibi ilgi çeken faktörler, Solana ekosistemini etkiledi ve bu durum fiyatına net bir şekilde yansıdı. Diğer altcoin’lerden çok daha hızlı toparlanan bu major coin, hacimli bir şekilde önemli direnç seviyelerini kırarak güven tazeledi.

Güncel durum itibarıyla 102,94 dolardan alıcı bulan SOL, 99-97 dolar aralığını destek olarak koruması durumunda, sırasıyla 105,78 – 109,64 – 116,53 – 121,94 – 128,39 – 137,47 ve 143,68 dolara doğru bir hamle yapabilir. Bu süreçte, Solana ekosisteminden gelecek haberler önemli bir rol oynayacaktır.

FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) gelişmeleri, Bitcoin’in düşüşü veya BTC dominansının artması gibi faktörler, satıcıları üstün kılmaya başlayabilir. Böyle bir senaryoda, ilk olarak yeşil kutuda bir test beklenmelidir. Daha sonra ise sırasıyla 93,54 – 88,42 ve 81,87 dolar seviyeleri destek olarak takip edilebilir.

Ekran Resmi 2024 01 30 10.53.21

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.