NFT HaberleriMetaverse Haberleri

Ünlü Kuaför NFT Sektörüne Dahil Oldu

Ünlü Türk Kuaförü Şükrü Dudu, NFT Dünyasına Giriş Yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü kuaför NFT sektörüne dahil oldu. Tanınmış bir Türk kuaförü olan Şükrü Dudu, NFT işine girdiğini duyurdu.

Ünlü bir kuaför olan Şükrü Dudu, Twitter hesabından NFT koleksiyonunu lanse ettiğini açıkladı. Dudu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye ve dünyanın ilk kulübe bağlılık NFT’si olan “Şükrü Dudu Loyalty Club NFTs” 12 parçalık koleksiyonum Opensea’de sizlerle!”

“Hatıra Olarak Müşterilerime Hediye Edeceğim”

Ünlü Kuaför Nft Sektörüne Dahil Oldu
Ünlü Kuaför Nft Sektörüne Dahil Oldu

Şükrü Dudu, Instagram hesabından NFT koleksiyonuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Geleceğin dünyasına bugünden hazırlanarak 30 yıldır benimle olan müşterilerime ithafen NFT koleksiyonu çıkardık. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ilk kuaför sadakat NFT’si olan koleksiyonun parçalarının uluslararası Pazaryeri opensea.io’dan ziyaret edebilirsiniz.

Hayallerimi gerçekleştirmek konusunda fikirlerime yön verip yardımcı olan bu NFT ve Metaverse dünyasındaki öncü isim, aynı zamanda da müşterim Orkun Bulut’a da teşekkür ederim.

Başlangıcını yaptığım bu koleksiyondaki eserleri satışa sunmayarak benim başarımdaki en büyük etken olan müşterilerime hatıra olarak hediye edeceğim.

Bu dünyada sürekli şekilde var olup, ileride ülkeme ve meslektaşlarıma fayda sağlayacak işlerle de hem konulara dikkat çekip hem de yardımda bulunacağım.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.