Haberler

FTX Borsası, Telegram’ın Kripto Para Birimi TONCOİN’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler Kripto para borsası FTX,  mesajlaşma uygulaması Telegram’ın geliştirdiği kripto para birimi  TON Coin’i listeleyeceğini duyurdu.

TONCOIN Nedir?

İşlem hacmi bakımından üçüncü en büyük kripto para borsası olan FTX, TON blok zincirinin kripto para birimi olan TONCOIN, şifreli mesajlaşma uygulaması Telegram tarafından hayata geçirildi. Yüz milyonlarca aktif kullanıcı sayısına ulaşan Telegram, mevcut blok zinciri ağlarının ve kripto para birimlerinin yapısının bazı niteliklerden yoksun olduğuna inandığından dolayı TONCOIN projesini geliştirerek piyasaya sürdü.

Telegram’a göre bir blok zinciri ağının geniş kullanıcı kitleleri tarafından benimsenebilmesi için, belirli birtakım özellikleri barındırması gerekiyor: saniyede milyonlarca işlem gerçekleştirebilmesini sağlayan yüksek işlem hızı ve ölçeklenebilirlik. İşte tam da bu noktada Telegram, mevcut blok zinciri ağlarının artan talebi karşılayamadığını, ölçeklenebilirlik ve işlem hızı gibi konularda birtakım problemler yaşadığını iddia ediyor.

FTX Listelemesi, TONCOİN Adına Oldukça Önemli

Popüler kripto para borsası FTX, CoinMarketCap verilerine göre, işlem hacmi bakımından üçüncü en büyük kripto para borsası konumunda. Bu nedenle, daha fazla sayıda yatırımcının radarına girebilmesi adına, FTX listelemesi TONCOIN adına bir hayli önem arz ediyor. Yazının yazıldığı esnada TON Coin, CoinMarketCap verilerine göre 4,29 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.