HaberlerAltcoin HaberleriEditörden Seçmeler

1000 Dolar Yatırım Yaparak 750 Milyon Doların Sahibi Olabilirdiniz: İşte O kripto Para!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hergün binlerce yeni yatırımcı, kripto para ekosistemine dahil oluyor. Kripto para birimleri bzaı zaman yatırımcılarını üzse de uzun vade de yatırımcının lehine hareketler gösterebiliyor.  2021 yılının başlarında 1000 dolar yatırım yaparak siz de 756 milyon doların sahibi olabilirdiniz. Gelin o projeye birlikte bakalım…

Shiba Inu (SHIB) Milyonerleri

Yatırımcıların, Şaka kripto para birimlerine olan ön yargısı son zamanlarda kalkmış durumda. Çünkü herhangi bir amacı olmayan bu kriipto para birimlerinin hacimler gerçekten artmaya başladı ve insanlar kazandıkları için en azından bir süre daha popülerliğin devam edeceğini düşünülüyor.

Bu konuda Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu‘yu değerlendirmemizde fayda var. SHIB fiyatı 29 Ekim 2021 tarihinde rekor seviyesine ulaştı. Elde edilen bilgilere göre eğer Shiba Inu’ya yıl başında 1.000 dolar yatırım yapmış olsaydınız rekor fiyat üzerinden varlığınızı bozdurmanız sonucunda tam olarak 756 milyon dolarınız olabilirdi.

Evet yanlış duymadınız tamı tamına 756 milyon dolar. Fakat artışın çok güzel olması bize şu soruyu sorma hakkı doğuruyor:  Böylesine büyük artış olana kadar elimdeki SHIB varlıklarımı satmadan bekleyebilir miydim?

Mem Coinlerin Ateşleyicisi Dogecoin (DOGE)

Hiç kuşkusuz şaka kripto para furyasını başlatan ilk kripto para birimi Dogecoin‘dir. Eğer bu yılın başında 1000 dlar değerinde DOGE alsaydınız  şu anda paranız 92.000 dolar seviyelerinde olabilirdi.

Dogecoin’in yaşadığı artış Shiba Inu’nun çok altında kalsa da SHIB’in artışına DOGE katkı sağladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.