Haberler

NEAR Protocol Web3 Girişimlerine Bir Ortaklık Daha Ekledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin yatırımcılarının yakından takip ettiği merkeziyetsiz akıllı sözleşmeler platformu NEAR Protocol (NEAR) yeni bir ortaklık haberiyle dikkatleri üzerine çekti. Kripto kışı devam ederken Web3 odaklı girişimlerin sayısı da hızla artmaya başladı. Giderek daha fazla kitleye ulaşan ve benimsenmesi artan Web3 dünyasında yeni teknolojiler ortaya çıkıyor. Kripto paralarda ayı piyasası yaşanmasına rağmen Web3 odaklı gelişimler ön plana çıkmaya başladı. Kurumsal şirketlerin Web3 ve blockchain teknolojisine yönelik yatırım ve ortaklık anlaşmaları gündeme gelmeye devam ediyor.

NEAR Vakfı Grupo Nutresa’yla Ortak Oldu

Near

Kripto para dünyasının dikkat çeken projelerinden NEAR Protocol’ün arkasındaki şirket NEAR Foundation, yeni bir hamleyle adından söz ettirdi. Vakıf, Web3 girişimlerine yönelik yeni bir ortaklık kurdu. NEAR Foundation, Latin Amerika’yı kapsayan Web3 odaklı sadakat programını tanıtmak için gıda devi Grupo Nutresa bünyesine dahil oldu. NEAR protokolünün ilk açık kaynaklı sadakat programı olarak bu ortaklık sektörde epey ses getirdi.

1 Milyon Kullanıcı Hedeflendi

NEAR Protocol ile Grupo Nutresa ortaklığındaki bu program, bölge genelinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Latin Amerika’nın önde gelen işlenmiş gıda şirketlerinden Grupo Nutresa sadakat programında NEAR kripto para birimi desteği bulunacak. Sektörde heyecan yaratan yeni program sayesinde kullanıcılar birden fazla hesaba sahip olmak yerine tek hesapla sonuç alabilecek. Grupo Nutresa müşteri davranışlarının detaylı analizlerine bu programdan ulaşabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.