Haberler

FTX Hesaplarından Milyon Dolarlık Transfer Hareketi Gerçekleşti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX ve Alameda cüzdanları, borsalara toplamda 13,1 milyon dolarlık kripto varlık transfer etti. Bu transferlerin, tasfiye sürecinin bir parçası olduğu düşünülmektedir. FTX, Binance ve Coinbase gibi borsalara RNDR, AAVE, DYDX gibi birçok altcoin aktardı.

İflas eden FTX ve Alameda Research’e bağlı kripto cüzdanları, 1 Kasım itibarıyla birçok farklı altcoin’i toplamda 13 milyon doların üzerindeki değeriyle birlikte çeşitli borsalara gönderdi. Zincirüstü analiz şirketi Spotonchain’e göre, FTX cüzdanı öncelikle Coinbase’e 8,12 milyon dolar değerinde altcoin aktardı. Bu varlıklar arasında 46,5 milyon The Graph GRT (4,85 milyon dolar), 972.073 Render (RNDR) (2,3 milyon dolar) ve 708,1 Maker (967 bin dolar) bulunuyordu.

Ftx Hesaplarından Milyon Dolarlık Transfer Hareketi Gerçekleşti!

Üç saat sonra ise Binance ve Coinbase’e 5,49 milyon dolar değerinde bir transfer daha gerçekleşti. Bu işlemde en yüksek değere sahip ilk üç varlık ise 1,14 milyon dYdX (DYDX) (2,64 milyon dolar), 192.888 Axie Infinity (1,05 milyon dolar) ve 5.858 Aave (522 bin dolar) olarak kaydedildi. Geçen hafta Nansen, FTX ile ilişkili cüzdanlardan milyonlarca dolarlık işlem yapıldığını belirtmişti. Buna göre, 8,1 milyon dolar değerindeki altcoin öncelikle Binance’e taşındı. Analiz platformu, toplamda 24,3 milyon dolarlık kripto varlığın Binance ve Coinbase’e aktarıldığını tahmin etti.

Mahkeme Kararıyla FTX Varlıklarının Dönüştürülmesi Mümkün Hale Geldi

Mahkeme, FTX’in elindeki kripto varlıklarını dönüştürmesine izin verdi. Bu çerçevede FTX’in yaklaşık 3,4 milyar dolar değerindeki kripto varlığını, haftalık 50 milyon dolarlık partiler halinde harekete geçirmesi bekleniyor. FTX’e bağlı cüzdanlar, kademeli tasfiye sürecinin ardından geçen ay boyunca altcoin’lerini borsalara aktarmaya devam etti. Tasfiye süreci kapsamında FTX, haftalık 50 milyon dolar değerinde varlık satabilecek. Takip eden haftalarda ise bu üst sınır, gerekli izinler alınarak 100 milyon dolara kadar yükseltilebilecek. Hatta ilerleyen süreçte bu sınırın 200 milyon dolara kadar çıkabileceği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.