Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu (SHIB) Balinaları, Bu Altcoin’leri Stokluyor!

Shiba Inu (SHIB) balinaları, bu altcoinlere yönelmiş durumda.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler meme coin Shiba Inu‘ya (SHIB) önemli miktarda sahip olan balinalar, bu altcoinlere yönelmiş durumda. Balinaların tercih ettiği altcoinlerin çoğu, tanınmış şirketlerden esinlenerek oluşturulmuş tokenler olarak göze çarpıyor. İşte detaylar…

SHIB Balinaları Bu Altcoinleri Stokluyor

Balina hareketlerini izleyen ve cüzdanlarında başka hangi kripto paraların olduğunu ortaya çıkaran bir araç olan Whale Stats, en iyi 100 Shiba Inu balinasının verilerini paylaşıyor. Shiba Inu dışında tanınmış şirketlerin tokenize edilmiş versiyonu ve tanınmış şirketlerden ilham alaarak oluşturulmuş tokenler, ilk 100 SHIB balinasının alımları arasında öne çıkıyor.

Shiba Inu Balina Hareketleri
Shiba Inu Balina Hareketleri

Google Metaverse, McDonalds Metaverse ve SEGA Metaverse ilk üç sırada. Verilere göre, dolaşımda ortalama değeri yaklaşık 66.621.830 dolar olan 105.760.743.139 Google Metaverse coin’i bulunuyor. McDonald’s Metaverse ise ortalama 27.363.209.650 adet ve 56.883.327 dolar değerinde. SEGA Metaverse ise ortalama 439.919.100 birime ve 44.872.583 $ parasal değere sahip.

Cüzdanlarda, Göze Çarpan Diğer altcoin’ler

Balinaların elinde tuttuğu diğer altcoinlere bakıldığında ilk göze çarpan RON oluyor. RON’un amacı, etkileyiciler ve takipçiler (sponsor ve hayran kitlesi) için bir platform sağlamaktır. RON (RonCoin), dünya çapında etkileyicilerin sponsorları ve hayranları için BOSS uygulamaları ile birlikte piyasaya sürüldü. Balinalar tarafından tutulan 564.502.955 RON’un ortalama değeri 35.361.813 $’dır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.