HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Galaxy Digital CEO’su ve Bitcoin (BTC) Boğası Mike Novogratz’dan Uyarı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Galaxy digital CEO’su ve Bitcoin (BTC) boğası Mike Novogratz’dan uyarı. Galaxy Digital CEO’su ve bir Bitcoin (BTC) boğası olan Mike Novogratz, kripto tüccarlarını altcoinlerin hala önemli devalüasyonlarla karşı karşıya kalabileceği konusunda uyardı.

Novogratz’a göre altcoinler, tüm zamanların en yüksek seviyesinden önemli ölçüde düşseler bile değerlerinin yarısından fazlasını kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Altlar %80’in üzerinde düştü. 2017’de bu %95’in üzerindeydi. Demek istediğim, dipleri seçmek tehlikelidir ve yaparsanız yavaş yavaş ölçeklendirin.

Milyarder ayrıca tüm finansal piyasa için korkunç bir gelecek öngörüyor ve bu da kripto varlıklarının kesinlikle değer kaybedeceğini ima ediyor.

Makro ortam olumsuz gibi görünse de Novogratz, kripto piyasalarının sonunda toparlanacağına inanıyor.

Kripto gitmiyor. Alana taşınan insan sermayesi miktarı yavaşlamıyor. Değerin ve mülkiyetin internetteki bilgi kadar özgürce akmasına izin veren merkezi olmayan altyapı oluşturmaya odaklanma yavaşlamıyor. Topluluğumuz esnektir, yeni bir şeyler yapmanın ortak bir inancına ve bunun çok erken bir başlangıç ​​olduğuna dair güvenceye sahiptir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.