HaberlerMetaverse Haberleri

Elektronik Devi Sony, Metaverse’i Daha Çok Kullanıcak!

Sony, Metaverse Dünyasına Daha Çok Konsantre Olacağını Duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elektronik devi Sony, metaverse’i daha çok kullanıcak. Küresel elektronik devi Sony, eğlence stratejisinin bir parçası olarak metaverse deneyimlerine konsantre bir yaklaşım benimseyeceğini açıkladı. Playstation markasının sahibi Sony’ye göre, Fortnite oyun geliştiricileri Epic ve başka bir oyun firması Bungie’ye yapılan önceki yatırımlar bu yeni hamlenin bir parçası.

Ekosistemlerine daha fazla insan çekmek için oyun ve eğlence şirketleri, metaverse deneyimlerini giderek daha fazla birleştirmeye çalışıyor. Eğlence ve oyun endüstrilerindeki en güçlü firmalardan biri olan Sony, müşterileri çekmek için metaverse’den ilham alan deneyimleri birleştirmeye ilgi duyduğunu belirtti.

Sony CEO’su Kenichiro Yoshida, şirketin bu hafta düzenlediği yıllık strateji konferansında şu açıklamalarda bulundu:

Metaverse aynı zamanda oyunların, müziğin, filmlerin ve animenin kesiştiği bir sosyal alan ve canlı ağdır.

Gişe rekorları kıran çevrimiçi franchise Fortnite’ın yapımcıları Epic Games ve Destiny serisinin tasarımcıları Bungee, Sony’nin daha önceki yatırımları arasında yer alıyor ve bu yeni odakta yer alıyor. İş tahminlerine göre, oyunlar, filmler ve müzikle bağlantılı hizmetleri içeren eğlence bölümü, bir önceki mali yılda gelirin yarısından fazlasını oluşturuyordu.

Sony, kendisini metaverse endüstri lideri olarak kurmak için Playstation’dan yararlanmayı düşünüyor. Sony Playstation dünyanın en büyük kullanıcı popülasyonlarından birine sahip olduğundan, gelecekteki metaverse fikirleri için bir araç görevi görebilir. Şirket, “çeşitlendirilmiş işletmeleri ve bu alandaki uzmanlığı tarafından sağlanan belirli varlıkları kullanmayı” planladığını duyurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.