Blockchain Haberleri

Londra Borsası’ndan Blockchain Adımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Londra Borsası’nın (London Stock Exchange – LSE) geleneksel varlık alım satım platformunu geliştirmek için blockchain teknolojisini kullanacağı bildirildi. LSE Group’un Sermaye Piyasaları Başkanı Murray Roos, şirketin blockchain üzerindeki araştırma çalışmalarının bir noktada ileriye taşınmaya karar verildiğini açıkladı. Financial Times’ta yer alan habere göre, şirket, geçtiğimiz bir yıl boyunca blockchain tabanlı bir ticaret mekanının potansiyelini inceledi.

Roos, bu hamlenin kripto para birimleri etrafında bir şeyler inşa etmek anlamına gelmediğini belirtti. LSE Group, blockchain teknolojisini kullanarak geleneksel varlık alım satım süreçlerini daha verimli hale getirmeyi hedefliyor. Roos, dijital teknolojiyi kullanarak geleneksel varlıkların daha ucuz ve şeffaf bir şekilde işlem görmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Londra Borsası Blockchain Hakkında Açıklama Yaptı!

Şirket yöneticisi, LSE Group’un projeye devam etmeden önce yatırımcıların blockchain teknolojisine hazır olmasını beklediğini belirtti. Halka açık blockchain teknolojisinin yeterince gelişmiş olduğu bir aşamada projeyi hayata geçireceklerini vurgulayan Roos, bu adımın gerçekleştirilmesi durumunda LSE’nin dünyanın ilk büyük küresel borsası olacağını söyledi.

Londra Borsası’ndan  Blockchain Adımı!

Bu gelişmeyle eş zamanlı olarak, SWIFT adlı finansal mesajlaşma ağı, çeşitli blockchain ağları arasındaki birlikte çalışabilirlik sorununu çözmek için bir rapor yayımladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.