Altcoin Haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC davasının ne zaman biteceğine ilişkin tahminini açıkladı, uzlaşma için açık kapı bıraktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 22 Aralık 2020’de XRP’nin arkasındaki Ripple şirketine, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a ve Ripple kurucularından Chris Larsen’a “kayıtsız menkul kıymet satışı” gerekçesi ile dava açtı. Açılan dava söz konusu dönemden bu yana devam ediyor ve henüz nihai karar belli olmadı. Davada yaşanan son gelişmelerle birçok kişi davanın sonunun yaklaştığını düşünse de davanın ne zaman tam olarak sonlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak dava açılan isimlerden biri olan CEO Garlinghouse’un bu konuda bir tahmini var.

RIPPLE CEO’SU TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Brad Garlinghouse

DC Fintech Week Konferansı’nda konuşmacı olarak yer alan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, burada yaptığı açıklamada SEC davasının 2023 yılının ilk yarısında karara bağlanabileceğini dile getirdi. Ünlü CEO her ne kadar davanın 3-4 aylık bir sürede sonuçlanacağını düşünüyor olsa da davada mahkemenin nasıl hareket edeceğini tahmin etmenin de zor olduğunu, bu nedenle de konuya temkinli yaklaşmayı tercih ettiğini ifade etti. Ancak Garlinghouse, Ripple’a ve şahsına açılan davanın yakın zamanda sona ereceğini tahmin ediyor.

SEC VE RIPPLE UZLAŞMAYA GİDEBİLİR Mİ?

CEO Garlinghouse, yaptığı açıklamada ayrıca SEC ile olası bir anlaşma durumu üzerine fikirlerini de dile getirdi. SEC ile anlaşma konusunda açık kapı bırakan ünlü CEO, uzlaşmaya gitmek için ilk koşullarının XRP’nin bir menkul kıymet olmadığının kabul edilmesi olduğunu ifade etti. Ancak bilindiği üzere SEC, Bitcoin (BTC) haricindeki neredeyse tüm kripto para birimlerini menkul kıymet olarak görüyor. Bu da Ripple ile SEC’nin olası uzlaşmasının önündeki en büyük engellerden biri olarak görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.