NFT HaberleriEkonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk Görüştü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk  Görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk Görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla CEO’su Elon Musk ile görüştü. Tartıştıkları konular arasında elektrikli sürücüsüz arabalar, dijital ekonomi vb. vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü milyarder Elon Musk ile video konferans görüşmesi yaptı. Toplantının detayları medyaya yansıdı ve ikili elektrikli sürücüsüz arabalar, uzun vadeli yatırım ve dijital ekonomi hakkında konuştu. Görüşmede, Türkiye’de üretilen elektrikli araçlar için TOGG lityum pilde alınabilecek ortak önlemler de ele alındı. Erdoğan ve Musk, video konferans görüşmesinde TÜRKSAT‘tan sonra TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılması sürecini tartıştı.

Türkiye, SpaceX’in Ocak ayında fırlattığı 5-A uydusu ile de görüştü. Elon Musk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce birçok kez bir araya geldi. Son toplantıda ise 19 Aralık’ta fırlatılması planlanan TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılması ana gündem maddesiydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’a NFT Hediye Etti

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, toplantının detaylarını paylaştı. Ali Taha Koç, tweet’inde, görüşmenin sonunda Recep Tayyip Erdoğan’ın Elon Musk’a NFT hediye ettiğini belirtti. Ali Taha Koç konuyla ilgili şunları paylaştı:

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni uydumuz Türksat5B’yi uzaya çıkaracak SpaceX’in kurucusu Musk’a, Türksat5A’yı uğurlarken çocuklarımızın çizdiği resimlerden oluşan NFT’yi hediye etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.