Bitcoin HaberleriHaberler

Genesis Hakkında Yeni Suçlama

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Genesis hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Digital Currency Group’un (DCG) şirketi Genesis, 175 milyon dolarlık FTX anlaşması ile ilgili manipülasyon suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Anlaşmaya karşı çıkan alacaklılar, şirketi manipülasyon yapmakla suçladı. Genesis ise anlaşma ile alacaklı ödemelerine başlamayı planladığını açıklamıştı.

FTX, başlangıçta Genesis’ten 4 milyar dolar alacağı olduğunu iddia etmişti. Ancak daha sonra bu rakam 2 milyar dolara düşürüldü. 175 milyon dolarlık anlaşmanın ise daha önce açıklanan rakamların oldukça altında olması dikkat çekti. Genesis’e yaklaşık 766 milyon dolarlık bir borcu olan kripto borsası Gemini, anlaşmaya en sert karşı çıkan taraflardan biri oldu. Gemini, FTX ile önerilen uzlaşma planının oylama sürecini manipüle etme girişimi olduğunu ifade etti. Alacaklılar, Genesis’in anlaşma ile oy pusulasını etkilediğini belirtti.

Genesis Hakkında Yeni Suçlama

Genesis’in avukatı daha önce yaptığı açıklamada, FTX anlaşmasının şirketin yeniden organize edilmesini önemli ölçüde kolaylaştıracağını belirtti.

Bu iddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte Genesis’e yönelik itibar kaybı yaşanabilir. Manipülasyon suçlamaları, şirketin dürüstlüğünü sorgulayan bir imaj yaratabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.