HaberlerNFT Haberleri

Yuga Labs, Web3 Oyun Sektöründe Hamle Yaptı!

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun arkasındaki ekibin bir üyesi olan Spencer Tucker, Yuga Labs tarafından Web3 oyunları için baş sorumlu pozisyonuna atandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yuga Labs, Web3 oyun sektöründe hamle yaptı. Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun arkasındaki ekibin bir üyesi olan Spencer Tucker, Yuga Labs tarafından Web3 oyunları için baş sorumlu pozisyonuna atandı.

Yuga Labs, Web3 oyunları için yeni bir strateji açıkladı.

Yuga Labs Web3 Oyun Alanında Hamlesini Duyurdu

Her gün daha fazla işletme ve birey Web 3 ile ilgilenmeye başlıyor. Yuga Labs’ın bu bölgede işe alım hamlesine büyük ilgi vardı. Spencer Tucker, Yuga Labs’ta Otherside’dan sorumlu olacak.

Tucker, LinkedIn’de CryptoPunks ve Meebits NFT’lerinin de sahibi olan Yuga’ya katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Tucker konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Oyunun geleceğinin oyuncu sahipliği, sosyal işbirliği ve yaratıcı ifade ile destekleneceğine inanıyorum

Yuga CEO’su Nicole Muniz’e göre oyun, şirketin en önemli hedeflerinden biri ve ilerlemeye odaklanan ana odak noktası olacak.

Yuga, 450 milyon dolarlık başlangıç turunu küçük bir işgücüyle sürdürüyor ve işletmeye 4 milyar dolarlık bir değerleme sağlıyor. Şirket, 2022 yılı sonuna kadar toplam 100 kişiyi işe almayı umuyor ve bu yıl şu ana kadar yaklaşık 60 kişiyi işe aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.