HaberlerBitcoin Haberleri

Başkan Adayı Kennedy’den Bitcoin Açıklaması

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Demokrat başkan adayı Robert Kennedy Jr., önemli miktarda Bitcoin satın aldığını doğruladı. Bu alımların her biri, yedi çocuğu için gerçekleştirildi ve toplamda 2 BTC’yi kapsadı. Kennedy, ABD dolarını BTC ile destekleme sözünü tutacağını belirtmişti.

Başkan adayı Kennedy, çocukları için Bitcoin satın aldığını duyurdu. Bu alımların Bitcoin konferansının ardından gerçekleştirildiği ifade edildi. Kripto sahibi olmanın ilk kez açıklandığı bu konferansta, Kennedy’nin kripto yanlısı açıklamaları, ana akım medya tarafından eleştirilere maruz kalmıştı.

Konferansta kripto yatırımcısı olmadığını belirten başkan adayı, kampanya bağışlarını BTC olarak kabul edeceğini ifade etmişti. Kennedy, burada yaptığı konuşmasında, “Ben bir yatırımcı değilim ve burada yatırım tavsiyesi vermek için bulunmuyorum” dedi.

Kennedy Scaled 1
Başkan Adayı Kennedy'den Bitcoin Açıklaması 3

Kennedy, Çocuklarının Geleceği İçin Bitcoin’e Yatırım Yaptı!

Demokrat adayın, konferansı takip eden BTC alımı yaptığı varsayıldığında 380 bin doların üzerinde ödeme yapmış olabileceği tahmin edildi. O dönemlerde BTC, 26 bin 800 dolar civarında seyrediyordu. Başkan adayının haziran ayında 100 bin ile 250 bin dolar arasında BTC’si olduğu ortaya çıkmıştı. Kennedy’nin dört erkek ve üç kız çocuğu var.

Başkan seçilmesi halinde ABD dolarını Bitcoin ile destekleme sözü veren Kennedy, BTC kârlarına vergi muafiyeti getireceğini ifade etmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.