Altcoin Haberleri

Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 26 Aralık 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum’un (ETH) önemli bir bölgeye atmasıyla birlikte canlanan altcoin’ler, volatil fiyat hareketleriyle merak uyandırdı.

Uzun süredir düşüş eğiliminde olan ETH/BTC grafiği sonunda yukarı yönlü bir hareket sergilemeye başladı. Bitcoin’in (BTC) artışına rağmen ETH’nin daha düşük seviyelerde tepki vermesi, altcoin’leri baskı altında tutuyordu. Ancak bu durumun tersine dönerek, altcoin’lere olan ilginin artması, kripto yatırımcılarını sevindirdi. Birçok altcoin’de yüzde 10’un üzerinde yükselişler yaşanırken, bazıları ise negatif fiyat hareketleri sergiledi.

Peki, 26 Aralık 2023 tarihi itibarıyla hangi altcoin’lerde hareketlilik gözlemlendi?

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte yüzde 39,81 artış gösteren SATS (1000SATS) en çok yükselen coinler listesinde zirveye oturdu. İkinci sırada yüzde 37,38’lik artışla ORDI (ORDI), üçüncü sırada yüzde 18,84’lük artışla Sui (SUI), dördüncü sırada ise yüzde 18,49’luk artışla The Sandbox (SAND) yer aldı. Son sırada ise yüzde 16,25’lik yükselişiyle NEAR Protocol (NEAR) bulunuyor.

Ekran Resmi 2023 12 26 08.12.39

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coinler listesinin başında yüzde 7,92’lik düşüşle THOTChain (RUNE) yer aldı. Son 24 saatte yüzde 7,26 değer kaybeden MultiverseX (EGLD) ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada yüzde 5,86’lık düşüşle Optimism (OP), dördüncü sırada ise yüzde 3,75’lik düşüşle Immutable (IMX) bulunuyor. Son sırada ise yüzde 3,08’lik değer kaybıyla Synthetix (SNX) yer almaktadır.

Bu hareketlenmeler, kripto para piyasasının volatil yapısını ve fiyatların anlık olarak değişebileceğini bir kez daha göstermektedir. Yatırımcılar, bu gibi durumlarda piyasanın nabzını yakından takip etmeli ve doğru analizler yaparak yatırım kararlarını vermeli.

Ekran Resmi 2023 12 26 08.12.49

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.