HaberlerAltcoin Haberleri

XRPL, Düzenleyici Baskısına Rağmen Büyüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

XRP Ledger’ın ikinci çeyrek performansı oldukça olumlu bir şekilde büyüme gösterdiğini işaret ediyor.

SEC ile yaşanan anlaşmazlık sorununa rağmen, XRP’de işler beklenildiği gibi ilerlemektedir. İkinci çeyrek raporları, şirketin büyüme eğilimini gözler önüne seriyor.

XRP Ledger’den Hızlı Yükseliş

Xrp
Xrpl, Düzenleyici Baskısına Rağmen Büyüyor! 3

Messari tarafından yayınlanan bir rapor, 2023’ün ikinci çeyreğinde XRPL’nin büyüme kaydettiğini ortaya koymaktadır. SEC davasıyla ilgili endişelere rağmen, XRPL’nin önemli bir büyüme yaşadığı vurgulanmaktadır. XRP Ledger, 2022’nin aynı dönemine kıyasla yüzde 31,8’lik bir büyümeyle toplamda 138.790 yeni adres sayısına ulaşarak önemli bir artış yaşadı.

Messari’nin raporuna göre, XRP Ledger (XRPL), Ripple ve SEC davasıyla ilgili endişelerin varlığına rağmen protokolün birçok alanında önemli bir büyüme kaydetti. Rapor, XRP’nin dolaşımdaki piyasa değerinin bugüne kadar %42,5 arttığını ortaya koymaktadır. Bu büyüme, varlığın ilk çeyrekteki fiyat artışından kaynaklansa da, ikinci çeyrekte piyasa değeri %10,7 düşerek 27,8 milyar dolardan 24,8 milyar dolara geriledi.

XRP platformu, çeyrekten çeyreğe işlem hacminde bir düşüş yaşadı, ancak günlük ortalama NFT işlemlerinde %12,7 gibi dikkate değer bir artışla 13.800’den 15.500’e yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.