HaberlerTüm Haberler

Hollanda Merkez Bankası’ndan, Coinbase’e Ceza!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eylül ayında kripto para borsası Coinbase tescil edilmeden önce yapılan kayıt dışı işlemler için Hollanda Merkez Bankası (DNB) şirkete 3,3 milyon euro para cezası verdi.

Geçen yılın eylül ayında Coinbase, Hollanda Merkez Bankası’ndan (DNB) düzenleyici bir lisans aldı. Bu lisans, borsaya hizmetlerini ülke genelinde yasal olarak yürütme yeteneği verdi. Ancak borsa, Eylül ayından önceki prosedürlerde lisanssız hizmet sunduğu için DNB tarafından cezalandırılmıştı. DNB, Coinbase’e 3,3 milyon euro para cezası verdi.

Hollanda Merkez Bankası'Ndan, Coinbase’e Ceza!

Hollanda Merkez Bankası Coinbase’e Ceza Kesti

Hollanda Merkez Bankası (DNB), kripto para borsası Coinbase’in ihlalde bulunmasının ardından 3,3 milyon euro para cezası verdi.

DNB, suçların uzun bir süre boyunca meydana geldiğini tespit etti. Bunun için zaman çerçevesi 15 Kasım 2020’den 24 Ağustos 2022’ye kadar uzanıyor. Bir önceki yılın Eylül ayında Coinbase tarafından bir düzenleyici lisans satın alındı. Diğer bir deyişle, lisans almak için kullanılan prosedürler borsa için para cezası ile sonuçlandı.

Coinbase, DNB’ye herhangi bir vergi ödemek zorunda kalmaması ve devam eden denetimler nedeniyle başka herhangi bir pahalı sorunla karşılaşmaması nedeniyle piyasada rekabet avantajı elde etti.

Ek olarak, borsanın karara itiraz etmek için bir haftası Bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.