AnalizHaberler

Bitcoin Fiyat Analizi: Uzman Analistlerin BTC Fiyat Beklentileri ve Yorumları

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, yukarı yönlü test girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı. Son 24 saat içerisinde oldukça volatil bir seyir izleyen Bitcoin (BTC), 59.000 dolar seviyesine tırmanırken kısa sürede 55.000 dolar seviyesine kadar geriledi.

BTC 60.000 Dolar Seviyesine Yükselemedi

Lider Bitcoin, Son 24 saatte 55.000 dolar ile 59.000 dolar fiyat aralığında işlem görüyor. BTC, yukarı yönlü girişimlerini sürdürse de bu girişimler başarısızlıkla sonuçlanıyor. Yeni Koronavirüs varyantı Omicron üzerindeki endişelerin devam etmesine tepki olarak Bitcoin, hisse senetleri ile paralel doğrultuda düşüş yaşadı.

Btcprice
Btcprice

Kripto para piyasasının son günlerde yaşadığı olumsuz tablo, analistleri daha uzun vadeli bir bakış açısını yeniden öne sürerek fırsat çağrısında bulundu. Uzman kripto para analisti Michael van de Poppe, 60.000 doların altındaki fiyat hareketlerini dikkatlice izlediğini belirtirken şunları aktardı:

Satın alımlar için izlenmesi gereken seviyeler Bitcoin için 47.000 dolar ila 54.000 dolarlık fiyat bandıdır. Ne zaman altcoin almalı? Aralık. Geçen haftalardaki görüşlerimde değişen bir şey yok. Satın alma hedefi, düşük seviyelerin ardından Nisan ayında olduğu gibi BTC/USD‘yi 400.000 dolara ulaştıran bir döngü tahminlerini de gün yüzüne çıkardı. İki haftalık grafikte fibo seviyelerini izleyen analist TechDev perşembe gününü işaret etti.

BTC’de Dikkat Edilmesi Gereken Faktörler

Açık pozisyon (open interest) tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın seyrediyor. Bununla birlikte borsalardaki açık pozisyon fiyat hareketine göre büyük hacmi nedeniyle bir endişe kaynağı olmaya devam etti.

Openinterest
Openinterest

Zincir üstü analitik firması Glassnode verilerine göre yakın zamanda tarihteki en yüksek ikinci seviyelerine ulaşan Bitcoin vadeli işlemlerine açık ilgi gösterdi ve nisan rekoruna yaklaştı. Analist William Clemente, mevcut durumu şöyle değerlendirdi: “Bir noktada, bu açık ilgi şu ya da bu yönde ortadan kalkacak.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.