HaberlerAltcoin Haberleri

Haftanın Öne Çıkan Kripto Paraları Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinGecko, bu hafta Türkiye ve dünya çapında popüler olan kripto para birimlerini bir araya getirdi. Bu rapor, yatırımcıların ilgisini çeken kripto varlıklar hakkında bilgi sunuyor.

Listenin başında, haftanın en çok konuşulan kripto varlığı Worldcoin (WLD) bulunuyor. Sam Altman tarafından kurulan Worldcoin, bu hafta piyasaya sürüldü.

Bu kripto varlıkla ilgili endişeler dünya genelinde yankı uyandırdı. Worldcoin, hem Türkiye’de hem de dünyada birinci sırada yer aldı. Türkiye’de bu haftanın en trend üç kriptosu ise Worldcoin, Kaspa ve Sevilla Fan Token oldu. Dünya genelinde ise Worldcoin, Bitcoin ve Unibot ilk üç sırayı aldı.

Binance Yeni Listelemesini Duyurdu Worldcoin Wld Nedir
Haftanın Öne Çıkan Kripto Paraları Neler? 3

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 22-28 Temmuz

Türkiye’de popüler olan kripto paralar listesinde, en önde gelen isim Worldcoin (WLD) oldu. WLD bugün 2,28 dolar seviyesinden yüzde 3,3’lük bir yükselişle alıcı buldu. Bu durumda WLD’nin piyasa değeri 256 milyon dolar olarak gerçekleşti. Listede ikinci sırayı Kaspa (KAS) aldı.

KAS, piyasa değerine göre 61. sırada yer alıyor ve son 24 saatte yüzde 2’lik bir yükselişle 0,0367 dolardan işlem görüyor. KAS, son 7 gün içinde yüzde 5, son 30 gün içinde ise yüzde 40 değer kazandı. Üçüncü sırada ise Sevilla Fan Token (SEVILLA) yer alıyor. SEVILLA son 24 saatte yüzde 18 değer kazanarak 1,80 dolara yükseldi. Ayrıca SEVILLA’nın son 7 günlük yükselişi yüzde 40’ı aştı. Listede ayrıca Dogecoin, Bitcoin, Trabzonspor Fan Token, Pepe, Unibot ve Hydranet gibi varlıklar da mevcut.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 22-28 Temmuz

Bu haftanın en gözde kripto parası Worldcoin oldu, hayret verici bir şekilde. Bitcoin ise ikinci sıraya düşerek şaşırttı. Unibot ise beklenmedik bir şekilde onu takip etti. Dördüncü sıraya gerileyen Litecoin ise yaklaşan “halving” ile gündemde yerini koruyor. Bu ilginç listeye ek olarak Dogecoin, Pepe, Arbitrum, Rollbit Coin, Kaspa ve XRP gibi diğer kripto paralar da dikkat çekiyor. Gerçekten tahmin edilemez ve heyecan verici bir hafta oldu!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.