Haberler

Son 24 Saat İçerisinde 240 Milyon Dolar Likide Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saat içerisinde 240 milyon dolar likide oldu. Kripto para piyasasında kaydedilen fiyat dalgalanmaları, son 24 saatte 240 milyon dolarlık kısa ve uzun pozisyonların tasfiyesine yol açtı. Mevcut pozisyonların %70’inden fazlası kısa pozisyonlardır.

Fiyat artışları 8 Kasım 2021 sabahının erken saatlerinde ivme kazandıkça, çoğu kripto para birimi yüksek değerli kazançlar kaydetti. Önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin, rekor seviyesine önemli ölçüde yaklaşırken, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığı olan Ethereum yeni bir ATH kaydetti.

Kripto Para Birimlerinin Kasım Ayındaki Yüksek Fiyat Performansı

Kripto varlık piyasası, Ekim ayının başından bu yana önemli bir yükseliş ivmesi kazandı ve Kasım ayında yüksek fiyatlarla performans göstermeye başladı. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, kısa süre önce yeni bir ATH seviyesi kaydetti ve piyasadaki çoğu altcoinin yükselişini tetikledi. Dolayısıyla kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri her geçen gün artıyor.

Sonuç olarak, bugün Bitcoin (8 Kasım 2021), 1,23 trilyon dolarlık piyasa değeriyle Tesla’yı geçerek dünyanın sekizinci en büyük kripto varlığı haline geldi. Bu bağlantı üzerinden Gate.io üyesi olabilir, ticaret yapmak için 300’den fazla kripto para kullanabilir, kredi ve ipotek yoluyla gelir elde edebilirsiniz.

Son 24 Saat İçerisinde 240 Milyon Dolar Likide Oldu

8 Kasım 2021 sabahının erken saatlerinde kaydedilen yüksek değerleme oranında, son 24 saat içinde toplam 240 milyon dolarlık kısa ve uzun pozisyon tasfiye edildi. Takas kayıtlarının %70’inden fazlası (172 milyon ABD$) kısa pozisyonlardır. Toplamda 46.000’den fazla tüccar kısa pozisyonlarını tasfiye etti.

En büyük tasfiye OKEx borsasında gerçekleşti. Kısa pozisyon açan bir tüccar kısa sürede 657 milyon dolar kaybetti. Bu yazıda yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek oynaklıkları nedeniyle riskli olduğunun farkında olmalı ve kendi araştırmalarına dayanarak ticaret yapmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.