Metaverse HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Henüz Keşfedilmememiş Düşük Fiyatlı 7 Metaverse Tabanlı Coin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılının son haftasında yükseliş ivmesi gösteren kripto para piyasasında metaverse tabanlı coinler ön plana çıkıyor. Bu makalemizde yüksekten düşüğe göre sıralanmış  popüler metaverse coinlerini ele alacağız.

Bloktopia (BLOK)

Bloktopia, toplam Bitcoin arzına atıfta bulunarak 21 katlı bir gökdelenin yer aldığı sanal bir metaverse dünyasıdır. Kullanıcılar her biri farklı deneyimler sunan çeşitli gökdelen seviyelerini keşfedebilir. Oyuncular gayrimenkul sahipliği, reklam geliri, P2E oyunları ve çok daha fazlasıyla gelir elde edebilir.

BLOK’un dolaşımdaki arzı 8.34 milyar dolar ve piyasa değeri 496 milyon dolardır. BLOK’a KuCoin, Gate io, OKEx, QuickSwap ve daha fazla borsadan ulaşabilirsiniz.

Atari Token (ATRI)

Atari Token, etkileşimli eğlence endüstrisi için referans token olmayı hedefleyen merkezsiz bir kripto paradır. ATRI token’larının yardımıyla Atari, geliştiriclerin ve yayıncıların akıllı sözleşmeler, NFT’ler oyunlarına entegre etmeleri için yeni seçenekler sağlamak adına çalışıyor.

Şu anda proje kullanıcıların token’a Atari akıllı cüzdanına ve Atari DEX’ine ulaşmalarını sağlayan Atari Portalı’na sahiptir. Kullanıcılar MetaMask cüzdanlarıyla Atari’ye bağlanabilir ve ekosistemi keşfedebilir. Atari’nin piyasa değer 50 milyon dolar civarında seyrediyor. ATRI; Uniswap, PancakeSwap, SpiritSwap, ProBitGlobal, ApeSwap gibi borsalardan alınıyor.

DEAPcoin (DEP)

DEAPcoin‘in tam adı The Digital Entertainment Asset Pte’dir. DEP, ekosistemin arkasında yer alan Singapur merkezli bir şirkettir. DEAPcoin, bir cüzdan panosu bir NFT pazarı ve çeşitli P2E blok zinciri oyunları için platform olan PlayMining’e sahiptir.

Play Mining, Lucky Farmer, JobTribes ve PlayMining Puzzle gibi bazı önemli oyunlarla birlikte bir diz iblok zinciri tabanlı P2E oyunu içerir. DEP’in piyasa değeri 151 milyon dolar civarında seyrediyor. DEP’e; Bittrex, OKEx, Uniswap, PancakeSwap gibi platformdan erişebilirsiniz.

Verasity (VRA)

Verasity, kendisini Espor ve video eğlencisi adına bir protokol ve ürün katmanı platformu olarak tanımlıyor. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen VRA’nın misyonu yayıncılar ve reklam verenler için katılımı ve geliri artırmaktır. VRA’nın özelliklerinden bir iise içeriği botların değil gerçek insanların görüntülemesini sağlayan görüş kanıtı protokolüdür.

Ayrıca Verasity, ürün katmanının bir parçası olarak tescilli bir Adstack, bir video oynatıcı ve VRA ödülleri içerir. VRA’nın piyasa değer 172 milyon dolar olarak kayıtlarda yer alıyor. Popülarite kazanmaya çalışan varlık; KuCoin, Gate io, Uniswap gibi platformlarda bulunuyor.

Radio Caca (RACA)

Radio Caca, Maye Musk’ın özel NFT yöneticisidir. RACA, P2E oyunu Metamon ve Universal Metaverse’ün yerel kripto varlığıdır. USM Metaverse kullanıcıların arazı sahibi olabileceği, mülkleri üzerinde mağazalar inşa edebileceği ve çeşitli oyunlar oynayabileceği veya oluşturabileceği bir 3B gezegen dünyasıdır. Metamon, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş bir oyundur.

Oyuncuların NFT’ler olan sevimli yaratıklardan Metamonları kontrol etmeleri ve toplamaları sağlanır. Kullanıcılar Metamonları alıp satabilir, çiftleştirebilir ve savaşa gönderebilir. RACA’nın piyasa değeri 663 milyon dolarda konumlanıyor. RACA; Uniswap, Gate io, Poloniex, PancakeSwap, OKEx gibi borsalarda işlem görüyor.

Starlink (STARL)

Starlink, uzayda kurulmuş sanal bir blok zinciri tabanlı metaverse olan STARL Universe’ü kapsıyor. Platform, kullanıcıları diğer oyuncuları keşfetmesine, oynamasına, değiş yapılmasına ve sosyalleşmeye imkan tanıyor. Starlink’in Metaverse’ünü diğerlerinden ayıran şey ise gerçekten merkezsiz bir metaverse olmaya odaklanmasıdır.

STARL teknik incelemesine göre şöyle tanıtılır: “STARL, şu anda tek gerçek merkezsiz metaverse projesidir. Ekibimiz, metaverse kavramını kripto para birimi tabanlı bir ekonomiyle birleştirmeyi amaçlar.”

STARL’ın 9.9 trilyon arzı ile 421 milyon dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor. STARL Uniswap, OKEx, MEXC, Gate io gibi borsalarda bulunuyor.

UFO Games (UFO)

UFO Gaming, galaksiler arasında bir sosyal oyun token’ı içeren tamamen merkezsiz bir ekosistemdir. Ayrıca blok zinciri, P2E metaverse, NFT’ler, oyun ve daha fazlasını içerir. Buna ek olarak UFO Gaming, oyuncuların sanal arazi satın alabilecekleri Dark Metaverse adlı bir ortama sahiptir.

Yazım sırasında UFO, 0.00002875 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. UFO’yu Gate io, MEXC, LBank, ox Protocol, ShibaSwap gibi platformlar listeliyor. Son olarak UFO’nun piyasa değeri 25.7 trilyonluk dolaşım arzıyla 740 milyon dolardır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.