Bitcoin HaberleriHaberler

Heyecan doruğa ulaştı. Hedef fiyat bu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Heyecan doruğa ulaştı Hedef fiyat bu. Son birkaç yılın dördüncü çeyreğinin performansı, 2021’in sonu için fikir verebilir!

Bitcoin (BTC) bu yıl ikinci zirvesine ulaştı ve sonunda 68.500 dolara yükseldi. Fiyatın kısa sürede ATH‘yi yenilemesi de döngünün henüz tamamlanmadığını teyit ediyor.

Peki Bitcoin (BTC) yıl sonuna kadar kaç dolar görecek? Uzman analistlerin bu soruya pek çok cevabı var, gelin güncel fiyat görünümüne ve yorumlarına bir göz atalım.

Heyecan doruğa ulaştı Hedef fiyat bu

Amerikan borsası Kraken, “Ekim 2021 Piyasa Özeti ve Görünümü“nde, son boğa piyasası bu çeyrekte tekrarlanırsa, Bitcoin’in yaklaşık 96.000 ABD Dolarına ulaşması gerektiğini belirtti. BTC fiyat tahmininin 300.000 ABD Dolarına ulaşmasıyla Kraken‘in yeni analizi, 2017 yılında BTC/USD performansını tekrarlarsa, döngünün zirvesinin hala 100.000 ABD Dolarından az olabileceğini gösteriyor.

PlanB, Kasım ayı için en yüksek hedefin 98.000 ABD doları olduğunu açıkladı, analistlere göre bu seviyeye yıl sonundan önce ulaşılabilir.

Ancak bazıları bu zirvenin döngünün yükselen kısmını sonlandıracağına inanıyor. “Bitcoin’in mevcut durumu, özellikle bu yılın son çeyreğinde 2017’ye çok benziyor. Bu çeyrekte benzer bir eğilim görürsek, fiyat %220 artmalı, bu nedenle 96.335 dolarlık hedef makul görünüyor.”

Yukarıdaki tabloda yıllara göre dördüncü çeyrek karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Kasım Ayına Dikkat!

Raporda ayrıca Kasım ayının daha oynak olduğuna dikkat çekildi. Bu nedenle yatırımcıların çok dikkatli olması gerekiyor. Önceki yıllara göre Kasım ayında yüksek getirilere düştü.

Ayrı tahminler, Bollinger Bantlarını ve Bitcoin‘in Göreceli Güç Endeksini (RSI) kontrol eder.

“Tarihsel olarak, BTC döngüsünün zirvesi, BTC‘nin Bollinger Bantlarının üst sınırına ve 96’lık 1 aylık Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) ulaşmasıyla çakışıyor.”

RSI şu anda 71,7 seviyesinde ve spot fiyat trendine paralel olarak büyüme için yeterli alana sahip görünüyor.

Daha yüksek fiyat bekleyenlerin bunun için bazı sebepleri var. Aynı zamanda, Üst Bollinger Bandı şu anda yaklaşık 112.000 ABD$’lık bir fiyat hedefine işaret ediyor. Mevcut kilit seviye 70.000 bölgesindeki direnç seviyesidir. Fiyat buradan düzelirse kayıp %20’ye ulaşabilir. Popüler analist Willy Woo, 50.000 ABD Doları ile 60.000 ABD Doları arasındaki alanın destek olarak güçlü kalmaya devam edeceğine inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.