Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Şirketin CEO’sundan, Dogecoin ve Shiba Inu Müjdesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sinema zinciri AMC CEO’su Adam Aron, Twitter’da şirketin Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu‘yu (SHIB) ödeme yöntemi olarak kabul etmeyi planladığını söyledi. Bu gelişmenin büyük ihtimalle “Mart” ayında gerçekleşeceğini belirtti.

AMC, SHIB ve DOGE Ödemelerini Mart Ayında Kabul Ediyor!

Sinema şirketi geçen yıl ödeme olarak Bitcoin kabul etmeye başladı. Müşteriler aynı zamanda Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin ile sinema bileti satın alabilirler. AMC’nin CEO’su Adam Aron, Dogecoin‘in yakında onaylanmış kriptolar listesine ekleneceğini belirtti.  Aynı zamanda Aron, sinema zincirinin Shiba Inu‘yu kabul edip etmeyeceğini görmek için Twitter takipçilerine anket yaptı. Anketin tamamlanmasının ardından CEO, Kasım ayında SHIB‘in BitPay ile işbirliği içinde 60-120 gün içinde platforma katılacağını duyurdu.

Ünlü bir kripto para ödeme işlemcisi olan BitPay, Aron’un talebine yanıt olarak kısa süre önce Shiba Inu‘yu platformuna ekledi. SHIB ve DOGE‘nin dünyanın en büyük tiyatro zinciri tarafından onaylanması meme coin’in benimsenmesi için önemli olduğundan, topluluk doğal olarak AMC‘nin nihayetinde bunları ödeme olarak ne zaman kabul edeceğini sordu. Aron dün sessizliğini bozmayı ve bunu soran bir takipçisine cevap vermeyi seçti. CEO, “Muhtemelen Mart ayında beklenen ilk çeyrek uygulamasının gerçekleşeceği söylendi” dedi. Meme kripto paralarının kabulü son zamanlarda yüksek olmuştur. Son zamanlarda, Shiba Inu, teknoloji perakende devi Newegg tarafından bir ödeme seçeneği olarak kabul edildi. Dogecoin (DOGE) fiyatı ve kapsamlı piyasa istatistikleri buradan bulunabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.