Analiz

SOL, BNB, ADA Teknik Analiz ve Fiyat Tahminleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının popüler altcoinleri Solana (SOL), Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) için güncel destek ve direnç seviyeleri nereler?

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahminleri

Binance Coin (BNB), 21 Kasım’da 605,20 dolardan düştü ve 20 günlük EMA’nın (584) altına sarktı. Ayılar bu fırsatı değerlendiremedi ve fiyatı destek bölgesi olan 532 dolara çekemedi. Yazı hazırlandığı sırada BNB, 583 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Binance Coin Teknik Analiz
Binance Coin Teknik Analiz

Fiyat EMA-20 bölgesine son derece yakın ve bu seviyenin korunması önemlidir. BNB boğaları eğer yeni bir atılım yapacaksa fiyatı 605,2 seviyesine kadar çıkarmak isteyecektir. Direnç bölgesi olan 669 dolara yeni test başlatılabilir. Eğer bu seviye aşılırsa yeni ATH için 691 dolar denemesi gelecektir.

Olumsuz senaryoda fiyat EMA-20’yi kaybederse ayılar SMA-50 bölgesinde bir BNB için çabalayacak. Bu durumda 532 dolar testi gelir.

Solana (SOL) Fiyat Tahminleri

Solana (SOL), 22 Kasım’da 20 günlük EMA’nın (219) altına düştü. Boğalar, 23 Kasım’da fiyatı bu seviyenin üzerine çıkardı ancak daha yüksek seviyeleri göremedi. Yazı hazırlandığı sırada Solana %9’luk kayıpla 203 dolardan alıcı buluyor.

Solana Teknik Analiz
Solana Teknik Analiz

Ayılar şimdi fiyatı simetrik üçgenin destek hattına çekmeye çalışacak. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma, avantajı ayılar lehine çevirebilir. Aşağıda fiyatı koruyacak 153 ve 140 dolar destekleri bulunuyor. Kısa vadede boğalar fiyatı 219 doların üzerine taşıyabilirse 259 dolara doğru yeni bir yolculuk başlayabilir.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), 21 Kasım’da 20 günlük EMA’dan (1,90) geri döndü ve ayılar, fiyatı kritik desteğin altına çekti. Yazı hazırlandığı sırada Cardano bu rakamın altında bulunuyor buna göre satış ivmesi daha da artabilir. Yazı hazırlandığı sırada ADA 1,62 dolardan alıcı buluyor.

Cardano Teknik Analiz
Cardano Eknik Analiz

Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve aşırı satım bölgesine yakın RSI, ayıların kontrolü ele aldığını doğruluyor. Fiyat 1,5 desteğini test ederek kayıplarını derinleştirebilir, bu bölgede alıcıların devreye girmesi gerekecektir. Yukarı yönlü hareket için fiyatın yeniden 1,7 doların üzerine taşınması ve bu bölgenin korunması gerekli.

UYARI: Yazımızda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.