Haberler

İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in NFT Koleksiyonunun Son Müzayedesi Düzenliyor!

Gen1 sanat sanat müzayedesi, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in vefatının ardından Ethereum tabanlı bir NFT girişimi olan QueenE tarafından düzenleniyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İngiltere kraliçesi Elizabeth’in NFT koleksiyonunun son müzayedesi düzenliyor. Gen1 sanat sanat müzayedesi, İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in vefatının ardından Ethereum tabanlı bir NFT girişimi olan QueenE tarafından düzenleniyor.

Sağlık sorunları sebebiyle acil olarak müşayede altına alınan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth hayatını kaybetti.
Kraliçe’nin ölümünün duyurusu, “Londra Köprüsü yıkıldı” şeklinde duyuruldu. Elizabeth’in en büyük oğlu olan eski Galler Prensi Charles, Elizabeth’in ölümünden sonra annesinin yerine İngiltere’nin yeni kralı ve devlet başkanı oldu.
QueenE ise NFT projesinin son kez açık artırmaya çıkarıldığını ve durdurulacağını açıkladı.

İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth’in NFT Koleksiyonu Durduruldu

Kralice Ii. Elizabeth

 

Kraliçe’nin NFT olarak bir portresi, Temmuz ayının başlarında QueenE tarafından açık artırmayla satıldı. İki aylık projede toplam 73 farklı sanat eseri katıldı.

Proje, stilini ve teknolojisini, her gün Ethereum tabanlı tek bir profil resmini açık artırmaya çıkararak alıcıları gizli bir kulübe davet eden bir NFT girişimi olan Nouns’tan alıyor. Ancak QueenE bu yapıyı Kraliçe II olarak benimsemiş ve Elizabeth’in lo-fi uyarlamalarını sergileyerek ona kraliyet teması kazandırmıştır. Müzayedeler birkaç saatte bir yapılmaya başladıktan sonra günde bir kez yapılmaya devam edildi.

Proje, koleksiyondaki 73. NFT’nin, 96 yaşındaki Kraliçe’nin ölümünü öğrendikten sonra orijinal koleksiyonun bir parçası olarak piyasaya sürülen son ürün olacağını söyledi. QueenE Twitter hesabı, yaklaşmakta olan bir Gen2 koleksiyonunu ima etti, ancak piyasaya sürülmesiyle ilgili hiçbir bilgi verilmedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.