Haberler

Bloomberg ve Elwood Technologies, Kurumsal Kripto Ticareti Sunmak için Anlaşma İmzaladı

Hedge fonu Alan Howard'ın sahibi olduğu kripto odaklı teknoloji firması Elwood Technologies, Perşembe günü Bloomberg ile "stratejik bir entegrasyon" duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

The Block ile paylaşılan ayrıntılara göre, entegrasyon Bloomberg Asset and Management Investment Manager’ı veya toplu olarak 17 trilyon dolardan fazlasını yöneten yaklaşık 15.000 müşteri tarafından kullanılan bir satın alma ve sipariş yönetim sistemi olan AIM’yi kullanan kurumsal müşterilere yöneliktir. Buradaki fikir, Bloomberg’in AIM’sini Elwood’un ticaret platformunun sunduğu yeteneklerle birleştirmektir.

“Entegrasyon, Elwood’un kurumsal kripto para birimi alım satım yeteneklerini Bloomberg’in veri, analitik ve iş akışı araçlarıyla birleştirerek, AIM platformundaki finansal kurumların ve yatırım yöneticilerinin birleşik bir yatırım süreci için portföylerinin geri kalanıyla birlikte kripto yatırımlarını yakalamalarını ve yönetmelerini sağlıyor.”

Elwood yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Bloomberg AIM müşterilerine Elwood’un pazar lideri kripto para alım satım platformuna entegre erişim sunabilmekten çok memnunuz. Müşterilerimize her zaman en son yetenekleri sağlamak hedefimiz olmuştur. Bloomberg’in Satın Alma Tarafı Ürün Küresel Başkanı Ian Peckett, tüm yatırım portföylerini entegre bir şekilde yönetmek için gerekli ve bu giderek artan bir şekilde kripto para birimleri gibi alternatif varlık sınıflarını da içeriyor” dedi.

Entegrasyon, 2022’nin ikinci çeyreğinde karşılıklı Elwood ve Bloomberg AIM müşterileri için tamamlanacak ve kullanıma sunulacak.

“Bu stratejik ortaklık, kurumların beklediği şekilde dijital varlık piyasalarına erişim sağlama misyonumuzu yerine getirmeye devam ediyor. Elwood Technologies CEO’su James Stickland yaptığı açıklamada, “Kripto para piyasalarına kurumsal erişimi kolaylaştırmak için Bloomberg ile yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

The Block’tan Ryan Weeks tarafından bildirildiği üzere, geçen yıl varlık yönetimine odaklandıktan sonra yazılım işine dönen Howard tarafından kurulan şirket için birleşme, önemli bir gelişme. Howard, kripto emanetçisi Copper ve borsa operatörü Bullish Global de dahil olmak üzere bir dizi kripto firmasını destekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.