Haberler

Tomorrow Crypto, SPAC Birleşmesi Yoluyla Halka Açılıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tomorrow Crypto, SPAC birleşmesi yoluyla halka açılıyor. SPAC’ın Nasdaq listesinde yer alan Globalink Investment Inc. ile birleşmesiyle, Crypto yarın halka açılacak.

Kripto para madenciliği firması için altyapı şirketi Yarın (ETH) kullanıcıları için Crypto tarafından Bitcoin (BTC) ve Ethereum madencilik altyapısı kurulacak. Globalink ile bir SPAC (Kombinasyon Amaçlı Ortaklık) aracılığıyla madencilik altyapı şirketi halka açılıyor. Sonuç olarak, şirketin hala büyümekte olan blockchain teknolojisi pazarında daha büyük büyüme beklentileri olacak.

Her ikisi de ABD merkezli Globallink Investment Inc. ve Tomorrow Crypto SPAC birleşecek. Kripto para madenciliği kullanan müşteriler, şirketin ortaklıkla birleşmesi sayesinde yeni bir altyapıdan faydalanacak. Yarın, birleşik işletme olan Crypto Group Holding Inc., Nasdaq borsasına katılacak.

Tomorrow Crypto’nun hissedarları ve düzenleyici organları 310 milyon dolarlık işlemi onaylayacak. Şirketin 2022’nin dördüncü çeyreğinde eski ismine veda etmesi ve yeni markasıyla faaliyete geçmesi bekleniyor.

Tomorrow Crypto’nun CEO’su Mingliu Wang, TheBlock News tarafından aktarılan bir açıklamada şunları söyledi:

Tomorrow Crypto, ortaklıkla sürekli gelişen blockchain pazarında daha fazla büyüme fırsatı yakalayabilecek. Birleşik ekiplerimiz ve uzmanlığımız sayesinde Tomorrow Crypto’nun dünyanın önde gelen kripto madenciliği oyuncularından birisi. Küresel blockchain ekosisteminin önemli bir destekçisi olmak için kendisini daha iyi konumlandırabileceğine inanıyoruz

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.