Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Bitcoin ve Ethereum Yıl Sonu Fiyat Tahmini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ve Ethereum yıl sonu fiyat tahmini. 35.000’den fazla katılımcıyla Miami Bitcoin konferansı, bugüne kadarki en büyük Bitcoin toplantısıydı. Konferansta, Bitcoin armatürlerinden çeşitli fiyat projeksiyonları sunuldu, ancak hiçbiri PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’in tahmini kadar ilginç değildi. Bitcoin’in yeni yıldaki beklentilerinin yanı sıra cesur tahmini ele alıyoruz.

Yeni Yılda Bitcoin Fiyat Tahmini

PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’e göre Bitcoin, 2023’ün ikinci çeyreğine kadar 100 kat genişleme potansiyeline sahip olacak. Peter Thiel buna kesin bir şekilde inanıyor ve şunları söylüyor:

Onları ifşa etmeye çalışacağız ve buradan 10 kat, 100 kat yukarı çıkmak için Bitcoin (BTC) için savaşmamız gereken şeyin bu olduğunu anlayacağız.

Bitcoin Ve Ethereum Yıl Sonu Fiyat Tahmini!
Bitcoin Ve Ethereum Yıl Sonu Fiyat Tahmini!

Peter bugün Bitcoin’in “gerçek” rakibinin 115 trilyon dolar değerindeki küresel hisse senetleri olduğunu söyledi. Bitcoin trilyon dolarlık bir piyasa değerine yaklaşırken daha kat edilecek çok yol var. Böyle tanınmış bir yatırımcıdan gelen güçlü bir yorum, izleyiciler için büyük bir güven oyuydu.

Bitcoin Uzun Vadeli Fiyat Tahmini

Konferans sırasında, bir başka önemli kişi Bitcoin’in potansiyelinden yakındı. Bir röportajda, Galaxy Digital’in üst düzey yetkililerinden Jason Urban, yeni yılın ikinci çeyreğine kadar hem Bitcoin hem de Ethereum’un %100 artabileceğini tahmin etti. Ayrıca Bitcoin piyasasının şu anda bir takım şeyler tarafından yönlendirildiğini belirtti. Bugün, birçok sayıda insan bir kripto para birimi kullanmanın önemini “anlıyor”. Ayrıca, “FOMO”yu araştıran ve kripto ekosisteminin bir parçası haline gelen, asgari düzeyde uzmanlığa sahip diğer kişilerden de bahsetti.

Özellikle kurumsal kabul, Bitcoin‘in gelecekteki herhangi bir değerlendirmesinde kritik bir husustur. Jason’a göre, firmaların yüzde 15’i şu anda ekosisteme daha fazla dahil olmaya çalışıyor.

Jason daha sonra dikkatini büyük bir yükseltmeye hazırlanan Ethereum‘a çevirdi. Ethereum’un Bitcoin’i tahttan indirme potansiyeli olup olmadığı sorulduğunda, şunları söyledi:

Bence bir noktada evet, ama yakın mı? Hayır. Önümüzdeki iki ila üç yıl içinde göreceğimiz bir şey mi? Bu muhtemelen en erken olanı ve bunda yanılmış olabilirim. Yakın zamanda olacağına inanmıyorum.

Ethereum‘un bu yıl için planladığı birçok değişiklik var ve Ethereum 2.0 yol haritasını ortaya koyuyor. Ethereum (ETH) blockchaini, gelecekte gelişmeye devam etmek için yeterli kurumsal gelişime sahiptir. Ayrıca 22 milyar dolarlık inanılmaz bir satış hacmiyle dünyanın en büyük NFT satış hacmine sahiptir. Ethereum destekçileri, kripto para biriminin sağlam bir temele sahip olduğunu ve 2023 yılına kadar 100 kat büyüme beklentisine sahip olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.