Metaverse Haberleri

Animoca Brands 2 Milyar Doları Metaverse’e Yatıracak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Teknoloji ve kripto para dünyasının yakından takip ettiği metaverse sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Metaverse endüstrisinin önde gelen firmalarından Animoca Brands, sektöre dair yeni yatırım hedeflerini duyurdu. Bilindiği üzere Animoca Brands’in metaverse evrenindeki projeleri arasında The Sandbox (SAND) gibi bir çok popüler proje bulunuyor. Şirketten yapılan açıklamada yatırım kolu olarak Animoca Capital’in yakında faaliyetlerine başlayacağı belirtildi.

Metaverse Projelerine Dev Yatırım

Animoca Capital

Animoca Capital, metaverse ürünlerine yatırım yapmak için hazırlıklara başladı. Edinilen bilgilere göre şirket öncelikle proje aşaması orta ve ileri düzeydeki metaverse ürünlerini odak noktasına alacak. Asyalı kaynaklara göre Animoca Brands blockchain oyun şirketi, metaverse projelerine yatırım yapmak için 2 milyar dolar sermaye ayırdı. Animoca Capital kurucu ortağı Yat Siu, kripto para basınında büyük ilgi gören bu haberi doğruladı.

Kripto Paralardan Umutlu

Yat Siu, yatırım için proje seçiminde herhangi bir bölge kısıtlaması yapmayacaklarını söyledi. Metaverse sektörünün bu sene popülerliğini kaybetse de gelecekte yeniden yükselişe geçeceğini ifade eden Yat Siu şunları söyledi: “Kripto piyasasının önümüzdeki dönemde toparlanacağına inanıyorum. Özellikle oyun sektörünün blockchain teknolojisiyle olan etkileşimi artmaya devam ediyor. Ayrıca sanal gerçeklik, mülkiyetin ispatlanması konusunda fiziksel çözümlerden daha başarılı.”

Metaverse sektörüne yatırımlar son dönemde hız kazanmaya başladı. Animoca Brands dışında Deasung Private Equity yatırım fonu 83 milyon dolarlık yeni bir metaverse fonu kurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.