Haberler

Kanada Merkez Bankası Başkan Yardımcısıdan Kripto Regülasyon Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kanada Merkez Bankası başkan yardımcısıdan kripto regülasyon açıklaması. Kanada Merkez Bankası başkan yardımcısına göre, kripto işi daha ileri gitmeden önce düzenlenmesi gerekiyor.

Terra’nın düşüşü, kripto sektöründen dünya çapındaki yetkilileri alarma geçirdi. Yetkililer, kripto işinin düzenlenmesini talep etmeye devam ediyor.

Kanada Bankası, sektör büyümeye devam etmeden önce yeni kısıtlamaların hızla yürürlüğe girmesi gerektiğini belirtti.

Kanada Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Carolyn Rogers, Reuters’a yaptığı röportajda kripto sektörüne giderek artan sayıda insanın girdiğini, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

Rogers, kripto sektöründeki önemli bir fiyat düşüşünün daha geniş finansal sistem üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceğine dair endişelerini dile getirdi:

Sektör hala küçük olsa da hızla büyümeye devam ediyor. Düzenlemeleri devreye sokmadan önce çok daha fazla büyümesini beklemek istemiyoruz

2021 tarihli bir Kanada Bankası raporuna göre, Kanadalıların %13’ü Bitcoin’e sahip durumda. Bir önceki yıla göre  %5’lik bir artışın olduğu görülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.