Haberler

İstanbul’un Fenomen Köpeği Boji, Kripto Para Projesine Dönüştü

Boji Token, şeffaflık ilkesine bağlı, toplum odaklı bir girişim olma çabasıyla, işlem ücretlerinin bir kısmını sokak hayvanları için barınaklara bağışlayan bir hayır hareketi olarak kuruldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İstanbul’un fenomen köpeği Boji, kripto para projesine dönüştü. Ünlü köpek Boji, İstanbul’da yaptığı toplu taşıma yolculuğu ile tüm Türkiye’nin şefkatini kazanmayı başardıktan sonra sokak hayvanlarının hayatını iyileştirmeye çalışan bir kripto para projesine dönüştü.

Boji Token: İyilik Hareketi

Boji Token, şeffaflık ilkesine bağlı, toplum odaklı bir girişim olma çabasıyla, işlem ücretlerinin bir kısmını sokak hayvanları için barınaklara bağışlayan bir hayır hareketi olarak kuruldu. Boji Token Türkiye Müdürü Ümit Coşgun, ilgi çekici girişim hakkında şunları söyledi:

 Boji Token olarak temelde, hayvanlar için koşulları iyileştirmeyi ve dünyayı hayvanlar için daha iyi bir yaşam alanı haline dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bunu yaparken, blokzinciri teknolojisiyle geliştirilen projelerin etkili olacağına inanıyoruz

Images?Q=Tbn:and9Gcsvmiku9Qirfyckp1Zigli0P Hzlccxdygphisq1Ekfweh7Ss

700 trilyon birimde çıkarılacak Boji Token, köpek barınaklarına yiyecek ve diğer malzemeleri bağışlamak için kullanılacak bir fon oluşturmak için işlem maliyetlerinin yüzde 2’sini ortadan kaldıracak. Binance Smart Chain (BEP20) blockchain’de Boji Token çalışıyor. işlemlerden elde edilen geliri Tekirdağ Köpek Köyü’ndeki ilk çalışmalarını finanse etmek için kullandıklarını söyleyen Ümit Coşgun’a göre, özellikle son yıllarda ithal köpek maması fiyatlarındaki artış, gönüllüleri ve barınakları son derece zor durumda bıraktı.

NFT Koleksiyonu da Gelecek

Coşgun, Boji Token’ın internet sitesinde İstanbul metrosunda güçlükleri aşmaya çalışan Boji’nin yer aldığı bir oyunun oynanabileceğini belirtti. Daha sonra, Boji’nin yol açtığı acımayı önemli bir iyiliğe dönüştürmeyi umduklarını söylemeye devam etti. Web sitesinde, kripto para birimi ve blockchain meraklıları, Boji Token’in nasıl satın alınacağı ve projenin yol haritası hakkında kapsamlı bilgiler bulabilir.

Coşgun, “Herkesi sokak hayvanlarının koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan bu açık yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz” dedi. Boji’ye özel sosyal medya hesaplarının sayısındaki hızlı artış nedeniyle Boji, şehrin amblemlerinden biri haline geldi. Projenin özellikle hayvanseverler arasında büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Coşgun’un açıklaması şöyle:

Halihazırda PancakeSwap üzerinden işlem yapılabilen ve Coinmarketcap’te listelenen Boji Token, ilerleyen süreçte üreteceğimiz NFT koleksiyonları, Play To Earn oyunu ve projenin beşinci fazı için planladığımız NFT pazaryerinin temeli olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.