HaberlerBitcoin Haberleri

Nayib Bukele: “Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele Türkiye’yi ziyaret etti. Bilindiği gibi El Salvador, Bitcoin’i yasal bir varlık olarak kabul eden ilk ve tek konumunda. Öyle ki El salvador, 2021’de attığı adımla küçük bir Orta Amerika ülkesi olmaktan çıkıp dünyadaki en popüler ülkelerden biri haline geldi.

Ayrıca, Başkan Nayib Bukele, El Salvador’un kararının arkasındaki itici güç oldu. 41 yaşındaki Bukele, bu cesur hareketi yaptığı için cezalandırılmış olmasına rağmen, belki de gelecekte geleceğin kapılarını açan ilk devlet adamı olarak tanınacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 16:30’da Osmanlı torunu olduğu belirtilen Nayib Bukele ile görüşecek. Edinilen bilgilere göre, önce baş başa ikili görüşmeler yapılacak, ardından iki ülkenin delegeleri arasında görüşmeler yapılacak. Son olarak, Bukele’nin onuruna resmi bir ziyafet düzenlenecektir.

Bukele ve Erdoğan’ın görüşmelerinin temaları henüz ortaya çıkmadı. Ancak Bitcoin ve kripto para birimlerinin tartışılan konulardan biri olması muhtemel göörünüyor. Coin News TR olarak ikilinin görüşmelerini yakından takip ediyor ve okuyucularımıza aktarıyor olacağız.

Nayib Bukele
Nayib Bukele

Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar

Twitter’da aktif olan ve zaman zaman eleştirilen popüler başkan Bukele, Twitter biyografisinde kendisini “El Salvador’un CEO’su” olarak gösteriyor. Ayrıca Bukele’nin Türkiye ile ilgili son paylaşımı da büyük ilgi gördü.

Bukele‘nin, Türkiye’de viral olan “Öncelikle, kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar” anonsundan etkilenmiş olduğu görülüyor. Gerçekte bu, Bukele’nin Türkiye’yi dikkatle izlediğinin bir işareti olarak görülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.