Bitcoin Haberleri

JPMorgan’dan Çarpıcı Açıklama: Ether, Bitcoin’in Performansını Geçecek!

Yatırım bankası JPMorgan'ın analistleri, 2024 yılında Ether'in (ETH) Bitcoin'in pazar payını ele geçireceğini öngörüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırım bankası JPMorgan’ın analistleri, 2024 yılında Ether’in (ETH) Bitcoin’in pazar payını ele geçireceğini öngörüyor.

Kripto para piyasası, Fed’in 2023 yılına ilişkin faiz kararını atlattıktan sonra yükselişini sürdürdü. Fed Başkanı Jerome Powell’ın hedeflerine dair açıklamaları, kripto piyasasında daha fazla yükselişe neden oldu. Bu süreçte birçok altcoin, piyasadan ayrışarak dikkatleri üzerine çekti.

JPMorgan’ın yayımladığı raporda, Ether’in Bitcoin’e göre daha iyi bir performans göstereceği belirtiliyor. Raporda, 2024 yılına dair beklentiler de yer alıyor ve Ether’in pazar payını ele geçireceği iddia ediliyor.

JPMorgan analistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki ekip, “Gelecek yılın Ether’in ön plana çıkacağına inanıyoruz. ETH kendini yeniden gösterecek ve kripto ekosisteminde pazar payını yeniden ele geçirecek” yorumunu yapıyor.

Imagem Figma Ethereum 7

Rapor, Ether’in Bitcoin’e göre neden daha iyi bir performans göstereceğine de değiniyor. Buna göre, Ether’in önümüzdeki yıl gerçekleştireceği ve önemli sorunları çözeceği beklenen EIP-4844 güncellemesi, yükselişi tetikleyecek. JPMorgan’a göre bu güncelleme, ağ aktivitesini iyileştirecek ve Ether’in kullanımını artıracak.

JPMorgan analistleri, konuyla ilgili olarak şu yorumda bulunuyor:

“Ana katalizör 2024’ün ilk yarısında gerçekleşmesi beklenen EIP-4844 yükseltmesi veya Proto-danksharding’dir. Bu yükseltmenin muhtemelen Ethereum ağ aktivitesini iyileştirmeye yönelik daha büyük bir adım olacağına ve böylece Ethereum’un daha iyi performans göstermesine yardımcı olacağına inanıyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.