Bitcoin Haberleri

BTC Destekçisi Cathie Wood’un Şirketi Ark Invest Satışlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Bu haftaya düşüşle başlayan Bitcoin, bu eğilimi sürdürürken, BTC destekçisi Cathie Wood'un şirketi Ark Invest satışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu haftaya düşüşle başlayan Bitcoin, bu eğilimi sürdürürken, BTC destekçisi Cathie Wood’un şirketi Ark Invest satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Ark Invest, son dönemde Coinbase (COIN) ve Grayscale Bitcoin Investment Trust (GBTC) hisselerini satışa çıkarmıştı ve son olarak Coinbase hissesi satışı gerçekleştirdi.

The Block’un haberine göre, Ark Invest yaklaşık 11,5 milyon dolar değerinde 82.255 Coinbase hissesini daha sattı. Şirket, Innovation ETF’sinden 65.297 Coinbase hissesi (9,1 milyon dolar değerinde), Yeni Nesil İnternet ETF’sinden 15.502 hisse (2,2 milyon dolar değerinde) ve Fintech Innovation ETF’sinden 1.456 hisse (203.000 dolar değerinde) sattı.

Btc Destekçisi Cathie Wood'Un Şirketi Ark Invest Satışlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Coinbase hissesinin, Kasım 2021’deki son kripto boğa piyasasının zirvesinde ulaştığı ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) olan 342,98 dolardan hala %60’ın üzerinde düşük bir seviyede işlem görmesi dikkat çekiyor. Şu anda yazım esnasında Coinbase hissesi 139,6 dolarda bulunuyor.

Cathie Wood’un Ark Invest şirketi, kripto para dünyasına olan ilgisini ve desteğini uzun süredir göstermektedir. Ancak son dönemdeki satışları, bazı yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilmektedir. Ark Invest’in bu satışları, kripto para piyasasındaki volatilite ve risklerle ilgili endişelerin bir yansıması olarak yorumlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.