Altcoin HaberleriHaberler

Charles Hoskinson’dan Elon Musk’a Sosyal Medya Platformu Önerisi!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Twitter'ı satın almak isteyen Elon Musk'a yeni bir merkeziyetsiz sosyal medya platformu önerisi sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, yüzde 9.2 hisse alımıyla Twitter’ın en büyük hissedarı oldu ve şirketi 41 milyar dolara satın almayı teklif etti. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’a sıfırdan yeni bir merkezi olmayan sosyal medya platformu kurma önerisinde bulundu.

Elon Musk, Twitter’ın Tamamını Almak İçin Harekete Geçti!

Elon Musk, Twitter'In Tamamını Almak İçin Harekete Geçti!
Elon Musk, Twitter’In Tamamını Almak İçin Harekete Geçti!

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, yakın zaman önce yüzde 9,2 hisse alımıyla Twitter‘ın en büyük hissedarı oldu. Bu kez Twitter’ın en büyük hissedarı Elon Musk, şirketi 41 milyar dolara satın almak için teklifte bulundu.

Twitter yönetim kurulu henüz net ve resmi bir yanıt vermese de, bazı yönetim kurulu üyelerinin bu teklifi kabul etmek istemediği iddia edildi.

Elon Musk, teklif reddedilirse bir yedek planı olduğunu iddia etti, ancak bu B planının ne olduğu konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. Dogecoin’in kurucu ortaklarından Jackson Palmer da Elon Musk’ın Twitter’ı ele geçirmeye çalıştığını iddia ederek durumdan hoşnutsuzluğunu dile getirdi.

Charles Hoskinson’dan Elon Musk’a Çağrı

Elon Musk’ın 41 milyar dolarlık Twitter’ı satın almasının ardından Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson ona bir öneride bulundu. Twitter teklifi reddedilirse, Hoskinson Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ayeni bir merkezi olmayan sosyal medya platformu kurmasını önerdi. Bu fikri takiben, ADA topluluğu bu konsepti ezici bir çoğunlukla destekledi, ancak bazı kullanıcılar Hoskinson’un önerisini Cardano tabanlı uygulamalar ve ağ sorunları ile ilgili sorunları öne sürerek reddetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.