Haberler

Tether CTO’su Son Dönemde Sosyal Medyada Dolaşan İddialara Yanıt Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörünün öne çıkan şirketlerinden Tether, Bitcoin madencilik lokasyonu konusundaki gizemini koruyor. Şirketin Teknolojiden Sorumlu Başkanı (CTO) Paolo Ardoino ise bu konuda net bilgi vermekten uzak duruyor. Tether, stablecoin dünyasının önde gelen isimlerinden biridir.

Şirketin teknoloji lideri Paolo Ardoino, geçtiğimiz günlerde internette dolaşan bazı görüntüler hakkında konuşmak zorunda kaldı. Bu görüntüler Tether’in Bitcoin madenciliği faaliyetleri hakkında bazı spekülasyonları tetikledi.

Ardoino, 26 Ağustos’ta X (eski adıyla Twitter) platformunda bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımda 24 Ağustos’ta ortaya çıkan Tether Energy logolu bir konteynerin fotoğrafı yer alıyordu. Bu fotoğraf birçok kişinin kafasında soru işaretleri yarattı.

Tether CTO’su Sorulara Cevap Verdi!

Ardoino, paylaşılan fotoğrafın Tether’in yakında başlatmayı planladığı bir Bitcoin madenciliği alanındaki kontrol odasını gösterdiğini belirtti. Ancak Ardoino, bu bilgiyi kesin konum hakkında bilgi isteyen meraklılarla paylaşmayacağını açıkça ifade etti.

Son olarak madencilik sahasının Latin Amerika’da olduğunu belirten Ardoino, güvenlik endişesi nedeniyle daha spesifik bilgiler sakladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.