Haberler

Kripto Destekçisi Elon Musk FTX İflasıyla İlgili Sessizliğini Bozdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralara verdiği destekle bilinen ünlü milyarder Elon Musk, sansasyonel FTX iflası hakkında ilk kez konuştu. Tesla ve Space X CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Kripto para basınında geniş yankı bulan FTX’in hack saldırısı haberi sonrası uzun bir süre sessiz kalan ünlü milyarderin ne diyeceği merak ediliyordu. Twitter’dan yaptığı paylaşımlar ile kripto para topluluğunun coşturan Musk’ın son görüşleri tepki topladı.

FTX İflasına Yağmalama Benzetmesi

Kripto Destekçisi Elon Musk Ftx İflasıyla İlgili Sessizliğini Bozdu

Kendisini Doge Father olarak ilan eden ve her seferinde kripto paralara verdiği destekle topluluğun beğenisini kazanan Musk son paylaşımında tepki çekti. Ünlü milyarder resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “FTX çöküşü/yağmalanması, Twitter’da gerçek zamanlı olarak izleniyor.” ifadelerini kullandı. FTX borsasının iflasını bir yağmalanma olarak tanımlayan Musk’ın başka bir paylaşımda borsa kurucusu SBF’ye gönderme yapması dikkatlerden kaçmadı.

FTX Kurucusu +18 siteye Yerleştirdi

Bir Twitter kullanıcısı Elon Musk’a “Hangisi senin için daha önemli? Herkese açık olmayan bir profil mi yoksa Twitter’da saçma sapan paylaşımların tadını çıkarmak mı?” sorusunu yöneltti. Bu soruya fotoğrafla yanıt veren Musk, SBF’nin fotoğrafını +18 bir siteye yerleştirip altına 5 milyon kişiyi mağdur etti gibi bir görsel paylaştı. FTX olaylarının canlı konuşulduğu bir sohbet odasına davet edilen ünlü milyarder “ekleyecek çok şeyim olduğundan emin değilim” diyerek daveti reddetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.