Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Balinası Harekete Geçti: Son 7 Günde 1.800 BTC Satın Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosisteminin üçüncü en büyük Bitcoin (BTC) balinası büyük alımlar yapmaya devam ediyor. Öyle ki Bitcoin Balinası son 7 günde dev miktarda BTC alımı gerçekleştirdi.

Bitcoin Balinası Harekete Geçti

Balina izleme sitesi olan Bitnfocherts, son haftada önemli miktarda Bitcoin (BTC) alımlarını tespit etti. Bitnfocherts’e göre, dev Bitcoin balinası, son yedi gün içinde 1.800 BTC aldı. Bu balina kripto para ekosisteminin üçüncü büyük Bitcoin (BTC) balinası konumunda bulunuyor.

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin, şu anda 39.565 $ ‘dan işlem görüyor ve devasa Bitcoin balinasına cüzdanına 71.217.000 $ tutarında Bitcoin ekledi. Satın alma işleminin ardından, balina cüzdanının toplam miktarının yaklaşık 4.967.464.880 $ değerinde toplamda 125.552 BTC bulunuyor.

Bitcoin Balinası Harekete Geçti
Bitcoin Balinası Harekete Geçti

Ayrıca, Bitnfocherts verilerine göre, cüzdanlar, yüzlerce bitcoin alımı sonrasında ABD merkezli Coinbase kripto borsasında bulunan  cüzdanlarına 1.500 BTC gönderme eğilimi göstermektedir.

Düşüşlerde BTC Alımı

popüler kripto para uzmanı Benjamin Cowen’e göre  balinanın düşüşlerde BTC satın aldığını ve yerel yüksekliklerde sattığını gördü.

Bir açıklamada, Cowen şunları söyledi:

Bazı balinalar piyasayı sallamayı sevdiğini anlamamız gerekiyor. Bu kişiler düşüşleri satın alır ve aralığın üstüne çıktığında satım yaparlar. Ardından yeniden aralığın altına düştüğünde yeniden satın alırlar.

Biraz daha geriye gidersek, biraz daha tarih vermek gerekirse: geçtiğimiz Kasım ayında  1.500 Bitcoin’i 67.000 dolardan satın aldıklarını görebiliriz.

Nisan ayı başlarında bir artış fiyatı neredeyse 47.000 dolara yükseldiğinden, Bitcoin sürekli olarak azalıyor. CoinMarketCap istatistiklerine göre Bitcoin (BTC), yazma zamanından itibaren, son 24 saatte yüzde 0,37 oranında arttı ve ticaret faaliyetinin devam ettiğini gösteren 39.565 dolar seviyesine yükseldi.

Lider kripto para, Nisan ayının başlarında 47.000 doların üzerine çıkmasından bu yana yavaşça aşağı doğru ilerlemeye devam ediyor. Yazının kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC),  son 24 saatte %0.37’lik bir artışla 39.565 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.