Borsa HaberleriTüm Haberler

Kripto Borsası Upbit’den Napoli ile Sponsorluk Anlaşması!

Güney Kore merkezli kripto para borsası olan Upbit, italyanın en köklü takımları arasında yer alan Napoli ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore merkezli kripto para borsası olan Upbit, italyanın en köklü takımları arasında yer alan Napoli ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu.

Güney Kore’de en çok rağbet gören borsalardan biri olan Upbit, İtalya’nın öncü futbol takımı olan SSC Napoli’nnin yeni forma sponsorluğunu üstlendi. Borsanın arkasında bulunan şirket Dunamu, ortaklığın oluşmasındaki hukuksal süreçleri halletti. Gerçekleştirilen bu ortaklık ile Napoli’nin forma arkasına isim konulmasını sağlayacak. Kripto para borsalarında gerçekleşen bu önemli adımlar kripto paraların benimsenmesi teşvik ediyor.

Kripto Borsası Upbit'Den Napoli Ile Sponsorluk Anlaşması!

Kripto Borsası Upbit, Napoli ile Futbol Piyasasında Yerini Alacak

Basın toplantısında açıklama yapan Napoli, Upbit ile gerçekleşen bu ortaklığın çok kapsamlı olduğunun altını çizdi. Upbit forma sponsorluğunun harici olarak Napoli’ye kripto para hizmeti de sağlayacak.

Gerçekleşen bu iki ortaklık 2022/23 ve 2023/24 sezonlarını barındıracak. Ortaklık Serie A, Coppa Italia ve hazırlık maçları da yer almak üzere tüm karşılaşmaları içinde bulunduruyor.

Napoli’ye göre sağlanan ortaklık, Inter Milan ile gerçekleşecek Futbol karşılaşmasında faaliyete koyulacak. Napoli Uluslararası Kalkınma DirektörüTommaso Bianchini, “Sektöründe lider ve Asya pazarında büyüyen bir şirket olan Güney Koreli şirket Dunamu ile bu anlaşmaya vardığımız için çok heyecanlıyız” ifadesinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.